Originele Samsung Galaxy S5 Rear Camera Module

Productcode: 17-5359
  • Gratis verzending NL & BE
  • 14 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
€ 69,95
incl.btw.
Niet meer leverbaar
Samsung Galaxy S5

Dit product is geschikt voor de:
Samsung Galaxy S5

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Productomschrijving

Werkt de rear camera van uw Samsung Galaxy S5 niet meer? Als u uw mooiste momenten toch wilt blijven vastleggen, kunt u de rear camera module vervangen met deze Originele Samsung Galaxy S5 Rear Camera Module om het probleem op te lossen.

De Originele Samsung Galaxy S5 Rear Camera Module is een origineel Samsung onderdeel en precies hetzelfde als de module die origineel in uw toestel zat. Zo behoudt u een goede compatibiliteit en de goede kwaliteit die u gewend bent.

Montage

Om de Originele Samsung Galaxy S5 Rear Camera Module in gebruik te nemen, zult u deze zelf in uw Galaxy S5 moeten monteren. Hoe u dit kunt doen ziet u in onderstaande video, waarin een Samsung Galaxy S5 vrijwel volledig uit elkaar gehaald wordt. Hierin wordt ook laten zien hoe u de rear camera module loskopelt en weer vastkoppelt aan het moederbord.

Gratis Gereedschap

Voor het monteren van de Originele Samsung Galaxy S5 Rear Camera Module heeft u een aantal gereedschappen nodig. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken levert GSMpunt gratis  een aantal gereedschappen mee die u nodig heeft. Zo kunt u goed voorbereid aan de montage beginnen.

Openingstool

Smartphone plastic opening tool

Deze opening tool is het ideale gereedschap om covers of frontjes te verwijderen. De scherpe kunststoffen punt kan overal eenvoudig tussen worden gewurmd zonder schade aan uw Samsung Galaxy S5 te beschadigen. Daarnaast kan deze tool ook gebruikt worden om andere onderdelen te vervangen of te verwijderen. 

Philips #00 Schroevendraaier

De Philips #00 Schroevendraaier, ideaal voor het repareren van uw Samsung Galaxy S5!Schroevendraaier

Wanneer u uw telefoon wilt repareren of een aantal onderdelen wilt vervangen moet u vaak een kleine schroevendraaier gebruiken. Tegenwoordig zitten in alle telefoons en tablets steeds kleinere schroeven. Hierdoor is het niet meer mogelijk om uw telefoon uit elkaar te halen met een standaard schroevendraaier.

Maar gelukkig is er nu een nieuwe standaard voor telefoons en tablets, de kleine #00 schroevendraaier geeft u de mogelijkheid om alle kleine schroeven in uw toestel los te draaien. Hierdoor wordt het repareren of vervangen van onderdelen nog makkelijker.


Pincet voor telefoonreparaties

Bent u bezig met de reparatie van uw Samsung Galaxy S5, maar kunt u moeilijk grip houden op de kleine onderdelen? Dan kunnen wij het gebruik van deze handige pincet aanraden. Deze pincet heeft een puntig uiteinde dat precies werken mogelijk maakt.

Originele Samsung Galaxy S5 Rear Camera Module

  • Origineel Samsung onderdeel
  • Vervang uw rear camera module
  • Inclusief Pincet voor telefoonreparaties
  • Inclusief Smartphone plastic opening tool
  • Inclusief Philips #00 schroevendraaier

Specificaties

Productcode 17-5359
Producent Samsung
MPN GH96-06992A
EAN 5712505011324
Garantie 6 maanden

Video's

Geschikt voor:

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 972 beoordelingen in 972 recensies