Earpiece Nokia 5700/N96 Origineel

Productcode: 17-1028
  • Gratis verzending NL & BE
  • 14 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
€ 7,95
incl.btw.
Niet meer leverbaar

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Productomschrijving

De earpiece speaker is één van de belangrijkste onderdelen van de telefoon om te kunnen bellen. Dit onderdeel is noodzakelijk om het stemgeluid van uw gesprekspartner te horen. Wanneer de earpiece speaker beschadigd of kapot is, kunt u uw gesprekspartner slecht verstaan, of misschien wel helemaal niet. Ook is het mogelijk krakende geluiden te horen. In ieder geval moet uw luidspreker in dat geval direct worden vervangen. Met deze originele Nokia luidspreker kunt u uw toestel weer optimaal gebruiken.

De reden dat de earpiece speaker van een telefoon stuk gaat is vaak omdat de speakers magnetisch zijn. Daarom trekken ze metaal deeltjes aan. Als de speakers eenmaal vol zit met ijzer gruis kan het zijn dat deze niet meer werkt. Ook is een vochtige omgeving slecht voor de speakers. Als de earpiece speaker gaat roesten zal deze niet meer werken.

Om de bovenstaande reden is het belangrijk om de earpiece speaker van uw telefoon eens per 2 jaar te vervangen om problemen met bellen te voorkomen.

Deze originele earpiece speaker is geschikt voor meerdere telefoons. Wilt u zeker weten dat de speaker ook geschikt is voor uw telefoon dan kunt u klikken op het tabblad compatibiliteit.

Specificaties

Productcode 17-1028
Producent Nokia
Garantie 6 maanden
Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies