Nokia Lumia 520 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Nokia Lumia 520 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Nokia Lumia 520? Hieronder staan de Nokia Lumia 520 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Nokia Lumia 520 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Nokia BL-5J Batterij Origineel: 1320 mAh Li-ion
  Nokia BL-5J Batterij Origineel: 1320 mAh Li-ion

  Met deze accu nieuwe Originele Nokia BL-5J Accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn. En omdat over de kwaliteit van de Nokia BL-5J batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij GSMpunt.nl maarliefst 2 jaar garantie op de werking van deze batterij.

  Nokia

  € 17,95 € 14,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Nokia Lumia 520 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Nokia Lumia 520? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Lumia 520. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Lumia 520. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Nokia Lumia 520 vinden.

Waarom uw Nokia Lumia 520 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Nokia Lumia 520 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Lumia 520 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Nokia Lumia 520 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Nokia Lumia 520. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Nokia Lumia 520 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Nokia een half jaar garantie op de batterij van uw Lumia 520, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Nokia Lumia 520 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Nokia Lumia 520 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten