Microsoft Lumia 650 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Microsoft Lumia 650 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Microsoft Lumia 650? Hieronder staan de Microsoft Lumia 650 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Microsoft Lumia 650 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Microsoft BV-T3G Batterij Origineel: 2000mAh
  Microsoft BV-T3G Batterij Origineel: 2000mAh

  Is de batterij van jouw Microsoft Lumia 650 sneller leeg dan wat je gewend was? Dan wordt het tijd om je batterij te vervangen. Met een originele Microsoft BV-T3G batterij ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon. De accu heeft een capaciteit van 2000mAh en voorziet je toestel van nieuwe energie.

  Microsoft

  € 29,95 € 19,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Microsoft Lumia 650 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Microsoft Lumia 650? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Lumia 650. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Lumia 650. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Microsoft Lumia 650 vinden.

Waarom uw Microsoft Lumia 650 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Microsoft Lumia 650 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Lumia 650 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Microsoft Lumia 650 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Microsoft Lumia 650. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Microsoft Lumia 650 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Microsoft een half jaar garantie op de batterij van uw Lumia 650, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Microsoft Lumia 650 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Microsoft Lumia 650 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten