Microsoft Lumia 532 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Microsoft Lumia 532 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Microsoft Lumia 532? Hieronder staan de Microsoft Lumia 532 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Microsoft Lumia 532 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Microsoft BV-5J Accu voor Lumia 532 en Lumia 435 Origineel
  Microsoft BV-5J Accu voor Lumia 532 en Lumia 435 Origineel

  Veel Microsoft Lumia 435 en Lumia 532 gebruikers laden hun telefoon dagelijks dag op, waardoor tekenen van slijtage kunnen optreden vanaf ongeveer een jaar na ingebruikname van de smartphone.

  Microsoft

  € 24,95 € 16,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Microsoft Lumia 532 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Microsoft Lumia 532? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Lumia 532. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Lumia 532. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Microsoft Lumia 532 vinden.

Waarom uw Microsoft Lumia 532 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Microsoft Lumia 532 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Lumia 532 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Microsoft Lumia 532 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Microsoft Lumia 532. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Microsoft Lumia 532 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Microsoft een half jaar garantie op de batterij van uw Lumia 532, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Microsoft Lumia 532 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Microsoft Lumia 532 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten