Originele Xiaomi Batterijen

Tegenwoordig verbruiken nieuwere Xiaomi telefoons steeds meer stroom door sterkere processoren en grotere schermen. Tijdig uw oude Xiaomi batterij vervangen voor een nieuw exemplaar is dan ook een aanrader, aangezien slijtage na verloop van tijd optreedt. Hieronder vindt u alle batterijen van het merk Xiaomi die in ons assortiment zijn opgenomen. Dus of u nu uw batterij wilt vervangen, of op zoek bent naar een reservebatterij. Binnen dit assortiment Xiaomi batterijen slaagt u altijd in het vinden van de juiste batterij.

Wilt u advies op maat over het aanschaffen van een Xiaomi batterij? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice. Ook kunt u eenvoudig de juiste accu voor uw telefoon vinden via onze algemene batterijen pagina.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Xiaomi Redmi 5 Plus Batterij BN44 3900mAh
  Xiaomi Redmi 5 Plus Batterij BN44 3900mAh

  Deze Xiaomi BN44 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Redmi 5 Plus wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi BN44 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen.

  € 19,95
  Op voorraad
  Klik hier voor de resultaten