Thor Screen Protectors

Bescherm het scherm van uw smartphone optimaal door deze te voorzien van een Thor screen protector. Deze unieke Thor screen protectors voorkomen dat krassen op het relatief kwetsbare scherm van uw smartphone kunnen komen. Bekijk ook ons complete assortiment screen protectors.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 9 van 9 | Per pagina
 1. THOR Case Friendly Tempered Glass Huawei Y6 (2018)
  THOR Case Friendly Tempered Glass Huawei Y6 (2018)

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Huawei Y6 (2018). De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 19,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. THOR Case Friendly Tempered Glass Sony Xperia L2
  THOR Case Friendly Tempered Glass Sony Xperia L2

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Sony Xperia L2. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. THOR Case Friendly Tempered Glass Motorola Moto E4 Plus
  THOR Case Friendly Tempered Glass Motorola Moto E4 Plus

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Motorola Moto E4 Plus. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 19,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. THOR Case Friendly Tempered Glass Motorola Moto G5
  THOR Case Friendly Tempered Glass Motorola Moto G5

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Motorola Moto G5. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 19,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. THOR Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy A3 (2017)
  THOR Case Friendly Tempered Glass Samsung Galaxy A3 (2017)

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Samsung Galaxy A3 (2017). De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 19,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. THOR Edge to Edge Tempered Glass Huawei Honor 8
  THOR Edge to Edge Tempered Glass Huawei Honor 8

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Huawei Honor 8. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 19,95 € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. THOR Edge to Edge Tempered Glass Apple iPhone 7 / 8 Plus Zwart
  THOR Edge to Edge Tempered Glass Apple iPhone 7 / 8 Plus Zwart

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Apple iPhone 7 / 8 Plus. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 29,95 € 21,95
  Dit product is op
  voorraad
 8. THOR Case Friendly Tempered Glass Huawei Y5 (2018)
  THOR Case Friendly Tempered Glass Huawei Y5 (2018)

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Huawei Y5 (2018). De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 9. THOR Tempered Glass CF Apple iPhone 5/5S/5C/SE Clear
  THOR Tempered Glass CF Apple iPhone 5/5S/5C/SE Clear

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Apple iPhone 5/5S/5C/SE. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 16,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten