Oppo Tempered Glass

Je wil het scherm van je toestellen natuurlijk het liefst zo goed mogelijk beschermen. Oppo biedt hiervoor een optimale uitkomst met Oppo Tempered Glass Telefoonglaasjes die jouw toestel de beste schermbescherming bieden!

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
Filters

Glazen screenprotectors van Oppo

Het display van je smartphone of tablet is tegenwoordig zeer gevoelig, waardoor schade hieraan al in een klein hoekje zit. Dit soort schade is het best te voorkomen door je toestelscherm te beschermen door middel van een gehard glazen Oppo screenprotector, ook wel een Tempered Glass genoemd. Deze glasplaatjes van Oppo zijn binnen ons assortiment ruim vertegenwoordigd en ook voor veel verschillende toestellen verkrijgbaar!

De beste Oppo screenprotectors van gehard glas

Binnen ons assortiment Oppo screenprotectors, bieden wij een uitgebreide variatie aan telefoonglaasjes. Zo zijn de glazen Oppo screenprotectors bij ons op maat verkrijgbaar voor allerlei verschillende merken en typen toestellen, maar bieden wij ook variatie in de soorten, dekking en hardheid/sterkte van de Oppo telefoonglaasjes. Al deze soorten hebben echter wel één eigenschap gemeen. Oppo Tempered Glasses zijn namelijk allemaal van hoge kwaliteit!

Oppo glasplaatjes van hoge kwaliteit

Elke Oppo Tempered Glass binnen ons assortiment is zoals hierboven beschreven van hoogwaardige kwaliteit, maar de telefoonglaasjes van Oppo die kwalitatief echt het sterkst zijn, zijn die met een 9H sterkte. 9H is de hoogste waarde op de hardheidsschaal van Friedrich von Hardmuth, waarbij een potlood in een hoek van 45 graden op het scherm wordt gedrukt. Oppo Screenprotectors met de hoogste waarde (9H) hebben deze potloodtest in de hoogste druk weerstaan, zonder enige beschadiging!

De grootste voordelen van Oppo telefoonglaasjes

✅ De stevigste, best beschermende soort screenprotector van Oppo door productie uit stevig, gehard glas;
✅ Perfect gesneden Oppo glasplaatjes, op maat verkrijgbaar zijn voor allerlei verschillende toestellen;
✅ Eenvoudig aan te brengen soort Oppo screenprotector, waarbij de kans op luchtbellen zeer nihil is;
✅ Bij GSMpunt te vinden in een ruim vertegenwoordigd assortiment met verschillende soorten, dekking en sterkten.