Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Ma t/m Vr 09:00 - 18:00

Nude Audio Bluetooth Speakers

Overal muziek luisteren, waar u maar bent. Het is mogelijk met de Bluetooth speakers van Nude Audio! Werken in de tuin, een dagje naar het strand, of een feestje achter het huis? Met de Bluetooth speakers van Nude Audio zorgt u in een mum van tijd voor achtergrond muziek zonder dat u daar een wirwar van draden hoeft aan te leggen.

Op deze pagina vindt u alleen Nude Audio Bluetooth speakers. Uiteraard kunt u ook gerust onze algemene Bluetooth speakers pagina bekijken voor een compleet overzicht. Middels het linker filtermenu kunt u eenvoudig de Nude Audio Bluetooth speaker vinden die u zoekt. Zo kunt u filteren op prijs, kleur, levertijd, Bluetooth versie en veel meer.

Lees meer
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Bluetooth Versie Bluetooth Versie Er zijn verschillende Bluetooth versies. De eerste versie kon alleen data oversturen. Bluetooth 2.0 was al veel sneller, en bood de mogelijkheid tot A2DP. Bluetooth 3.0 is nog stabieler en energiezuiniger, en met Blueooth 4.0 is de mogelijkheid tot het koppelen van meeerdere apparaten tegelijkertijd.
Toon resultaten
NFC NFC NFC staat voor Near Field Communication. Een headset die NFC heeft is veel eenvoudiger te koppelen, omdat u deze alleen maar tegen uw telefoon (met NFC) hoeft te houden om de verbinding tot stand te brengen.
Toon resultaten
Multipoint Pairing Multipoint Pairing Multipoint Pairing stelt u in staat om meerdere apparaten aan uw telefoon te koppelen, of om meerdere telefoons aan een bluetooth headset of carkit te koppelen. Zo kunt u makkelijk switchen tussen de telefoons waarmee u belt via een carkit. Ook handig als u naar muziek wilt luisteren, en via een carkit of bluetooth headset bereikbaar wilt blijven.
Toon resultaten
Aux aansluiting Aux aansluiting Met een Aux-aansluiting is het mogelijk om via 3,5mm jack plug je telefoon of tablet aan te sluiten, om zo muziek af te spelen op dit product.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
 1. Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker Zwart OP=OP

  Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker Zwart

  € 99,95 € 39,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Black OP=OP

  Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Black

  € 49,95 € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Coral OP=OP

  Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Coral

  € 49,95 € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten