Motorola Batterijen

Tegenwoordig verbruiken nieuwere Motorola telefoons steeds meer stroom door sterkere processoren en grotere schermen. Tijdig uw oude Motorola batterij vervangen voor een nieuw exemplaar is dan ook een aanrader, aangezien slijtage na verloop van tijd optreedt. Hieronder vindt u alle batterijen van het merk Motorola die in ons assortiment zijn opgenomen. Dus of u nu uw batterij wilt vervangen, of op zoek bent naar een reservebatterij. Binnen dit assortiment Motorola batterijen slaagt u altijd in het vinden van de juiste batterij.

Wilt u advies op maat over het aanschaffen van een Motorola batterij? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice. Ook kunt u eenvoudig de juiste accu voor uw telefoon vinden via onze algemene batterijen pagina.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Motorola Moto G ED30 Accu
  Motorola Moto G ED30 Accu

  Wanneer uw huidige accu geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe Motorola ED30 accu de oplossing. De Moto G van Motorola is standaard uitgerust met een prima accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat.

  € 17,95
  Dit product is op
  voorraad
  Klik hier voor de resultaten