LG Hoesjes

Een kleine beschadiging aan uw telefoon of tablet is vaak snel opgelopen. Een hoesje voor uw telefoon of tablet biedt vaak een goede bescherming. Hoesjes voor telefoons en tablets zijn er in veel verschillende soorten en maten. De hoesjes van LG mogen dan uiteraard niet uit ons assortiment ontbreken! Alle stijlvolle hoesjes van LG zijn hieronder te vinden.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. Origineel LG G7 CleanUp Cover Case Hoesje Blauw
  Origineel LG G7 CleanUp Cover Case Hoesje Blauw

  Dit originele LG CleanUp Cover Case Hoesje is een solide, nauwsluitende en sterke back cover die aangeraden kan worden aan alle LG G7 gebruikers die optimale bescherming voor het toestel verlangen.

  Back Cover | Blauw | Hard Plastic

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Origineel LG Q7 CleanUp Jelly Case Hoesje Zwart
  Origineel LG Q7 CleanUp Jelly Case Hoesje Zwart

  Dit originele LG CleanUp Jelly Case Hoesje is een solide, nauwsluitende en sterke back cover die aangeraden kan worden aan alle LG G7 gebruikers die optimale bescherming voor het toestel verlangen.

  Back Cover | Zwart | TPU

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad

Eenvoudig het perfecte LG hoesje vinden

Via de handige filters aan de linkerzijde van deze pagina, vindt u eenvoudig het perfecte LG hoesje voor uw smartphone of tablet. U kunt onder meer filteren op kleur, prijs en uiteraard levertijd. Wilt u zeker weten of een hoesje geschikt is voor uw telefoon? Kijk dan in de compatibiliteitslijst van het desbetreffende hoesje. Ziet u naast dit overzicht van LG hoesjes, liever ook andere merken? Neem dan een kijkje bij onze Telefoon hoesjes pagina.

Stijl van uw telefoon hoesje is belangrijk

Natuurlijk is bescherming belangrijk, maar als het op uw telefoon aan komt, gaat het bij de keuze van een telefoon hoesje niet altijd of geheel om bescherming. Ook LG houdt hier uiteraard rekening mee, wat we terug zien in het uiterlijk van de hoesjes. Ook qua materiaal bestaat er veel keuze, waarbij wij voor ieder wat wils hebben opgenomen in ons uitgebreide assortiment LG hoesjes.

Vragen over LG hoesjes?

Wilt u advies bij het aanschaffen van een LG hoesje? neemt u dan gerust contact op met onze productexperts van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om advies op maat te geven, zodat u het perfecte hoesje voor uw tablet of smartphone kunt vinden.

Klik hier voor de resultaten