Kenu Houders

Een jong bedrijf met het enthousiasme van een snowboarder bij de eerste sneeuwval in de bergen. Zo beschrijft de start-up uit Francisco zich. En wat krijg je als je een bedrijf met het enthousiasme van een snowboarder bij de eerste sneeuw smartphone houders laat maken? Compacte houders met veelzijdigheid als toverwoord. Kenu houders zijn klein, erg licht en multifunctioneel. Kenu houders zijn daarom geschikt voor bijna elke smartphone en in verschillende standen te gebruiken.

Zulke multifunctionele houders horen natuurlijk in ons assortiment thuis. Kies de Kenu houder die bij u past, of kies een houder uit ons complete assortiment houders.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Montage van houder
Toon resultaten
Montage van toestel
Toon resultaten
Draadloos opladen
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. Kenu Airframe Plus Universele Ventilatieroosterhouder Telefoon
  Kenu Airframe Plus Universele Ventilatieroosterhouder Telefoon

  Het verbeteren van reiscomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe Plus Auto Houder. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe Plus Auto Houder!

  Klemmen | Zwart | Ventilatierooster

  € 22,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Kenu Airbase Pro Premium Universele Verstelbare Auto Telefoonhouder
  Kenu Airbase Pro Premium Universele Verstelbare Auto Telefoonhouder

  Functioneert uw telefoon vaak als navigatiesysteem? Dan is een de Airbase Pro Premium Universele Auto Houder geen overbodige luxe. Het unieke aan de Kenu Airbase Pro Auto houder is dat de houder geschikt is voor grotere formaten. Gebruikt u uw telefoon in combinatie met een hoesje? Deze combinatie past perfect in de Kenu Airbase Pro Auto Houder.

  Klemmen | Zwart | Raam/Dashboard

  € 29,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Kenu Airframe Pro Universele Ventilatierooster Telefoonhouder Zwart
  Kenu Airframe Pro Universele Ventilatierooster Telefoonhouder Zwart

  Het verbeteren van rijcomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe!

  Klemmen | Zwart | Ventilatierooster

  € 29,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 4. Kenu Airframe Plus Telefoonhouder Incl. Autolader Zwart
  Kenu Airframe Plus Telefoonhouder Incl. Autolader Zwart

  Het verbeteren van reiscomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe Plus Carkit. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe Plus Carkit!

  Klemmen | Zwart | Ventilatierooster

  € 34,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 5. Kenu Airframe Magnetische Auto Universele Telefoonhouder Zwart
  Kenu Airframe Magnetische Auto Universele Telefoonhouder Zwart

  Het verbeteren van rijcomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe Magnetic. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe Magnetic!

  Klemmen | Zwart | Ventilatierooster

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Kenu Airframe Wireless Universele Autohouder met Draadloos Opladen
  Kenu Airframe Wireless Universele Autohouder met Draadloos Opladen

  Het verbeteren van rijcomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met deze ventilatieroosterhouder: de Kenu Airframe Wireless!

  Klemmen | Zwart | Ventilatierooster

  € 59,95
  Dit product is op
  voorraad

Over Kenu

Kenu staat voor avontuurlijk. Tijdens het maken van Kenu houders kijken de medewerkers verder dan hun bureau, net zoals u dat doet. Kenu Houders werken daarom niet alleen als vaste basis voor uw smartphone op uw bureau. Ze zijn erg compact, zeer licht en hierdoor makkelijk mee te nemen. Zodat u ook als u op vakantie bent die groepsfoto kunt maken of die video handsfree kunt bekijken.

Kenu laat zijn sportiviteit zien door zijn samenwerking met Sam Cossman, avonturier en filmmaker. De Kenu houders en andere Kenu accessoires worden aan extreme situaties blootgesteld, zoals de Marum Crater, één van de meest actieve vulkanen ter wereld. Als sportief merk legt Kenu nadruk op flexibiliteit: de Kenu houders zijn vaak voor meerdere toestellen te gebruiken, zijn de draaien en te verstellen en laden uw toestel op voor gebruik.

Klik hier voor de resultaten