Alle Kenu producten

Alle producten van het merk Kenu, vindt u hier op een pagina. Alle Kenu producten binnen ons assortiment zijn vindbaar op deze pagina. Ziet u liever de producten van Kenu per categorie? Ga dan naar het Kenu accessoires overzicht om een lijst van alle product te zien, gesorteerd op categorie.

Via de filters aan de linkerzijde van deze pagina kunt u filteren op alle Kenu producten die u hieronder ziet staan. Mocht u vragen hebben over de producten van Kenu, neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice.

Lees meer
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Categorie
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. Kenu Airframe Plus Universele Ventilatieroosterhouder Telefoon
  Kenu Airframe Plus Universele Ventilatieroosterhouder Telefoon

  Het verbeteren van reiscomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe Plus Auto Houder. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe Plus Auto Houder!

  Kenu

  € 22,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Kenu Airbase Pro Premium Universele Verstelbare Auto Telefoonhouder
  Kenu Airbase Pro Premium Universele Verstelbare Auto Telefoonhouder

  Functioneert uw telefoon vaak als navigatiesysteem? Dan is een de Airbase Pro Premium Universele Auto Houder geen overbodige luxe. Het unieke aan de Kenu Airbase Pro Auto houder is dat de houder geschikt is voor grotere formaten. Gebruikt u uw telefoon in combinatie met een hoesje? Deze combinatie past perfect in de Kenu Airbase Pro Auto Houder.

  Kenu

  € 29,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 3. Kenu Airframe Plus Telefoonhouder Incl. Autolader Zwart
  Kenu Airframe Plus Telefoonhouder Incl. Autolader Zwart

  Het verbeteren van reiscomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe Plus Carkit. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe Plus Carkit!

  Kenu

  € 34,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 4. Kenu Airframe Pro Universele Ventilatierooster Telefoonhouder Zwart
  Kenu Airframe Pro Universele Ventilatierooster Telefoonhouder Zwart

  Het verbeteren van rijcomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe!

  Kenu

  € 29,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 5. Kenu Airframe Magnetische Auto Universele Telefoonhouder Zwart
  Kenu Airframe Magnetische Auto Universele Telefoonhouder Zwart

  Het verbeteren van rijcomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe Magnetic. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met de meest lichte en compacte ventilatieroosterhouder ter wereld: de Kenu Airframe Magnetic!

  Kenu

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Kenu Airframe Wireless Universele Autohouder met Draadloos Opladen
  Kenu Airframe Wireless Universele Autohouder met Draadloos Opladen

  Het verbeteren van rijcomfort. Dat is wat Kenu heeft willen bereiken met de Kenu Airframe. En dat is gelukt! Geniet van smartphone navigatie, het luisteren naar uw afspeellijsten én handsfree bellen met deze ventilatieroosterhouder: de Kenu Airframe Wireless!

  Kenu

  € 59,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten