Jabra Carkits

Voorkom een dure boete en verhoog de veiligheid op de weg door uw auto te voorzien van een handige carkit. Hieronder vindt u alle Jabra carkits die beschikbaar zijn binnen ons assortiment. Gebruik de filters aan de linker zijde van deze pagina om eenvoudig de Jabra carkit te vinden die u zoekt. Mocht u vragen hebben over de Jabra carkits die u hieronder ziet staan? Neem dan gerust even contact op met onze productexperts van de klantenservice. Bent u op zoek naar een carkit van een ander merk? Bekijk dan ook gerust onze algemene carkit pagina.

Lees meer
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. Jabra Drive Speakerphone

  Jabra Drive Speakerphone

  Jabra Drive Speakerphone

  Wanneer u in de auto zit en wilt bellen, is het verboden om met de telefoon aan het oor te zitten. Hiervoor is de Jabra Drive Speakerphone ontwikkelt. Hiermee kunt u uitstekend handsfree bellen met de garantie voor uw veiligheid. Het gebruik is eenvoudig: u hoeft

  € 49,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  Jabra Tour Bluetooth In-car Speaker

  Met de Jabra Tour kunt u gemakkelijk handsfree bellen en genieten van uw favoriete muziek. De Jabra Tour verbindt via bluetooth aan uw toestel. Door de 3-watt speaker kunt u uw contact of muziek goed verstaan.

  Voice Commands
  Bestuur de Jabra Tour met uw stem!

  € 79,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
Klik hier voor de resultaten