Originele iFrogz Kabels

Hoewel tegenwoordig steeds meer draadloos en via de ‘cloud’ kan, is de betrouwbaarheid van een fysieke dataverbinding middels een datakabel nog steeds niet overtroffen. Op deze pagina vindt u alle iFrogz kabels. Uiteraard kunt u ook kabels van veleandere merken bij ons op de site vinden.

Maak gebruik van het linker menu om te filteren binnen ons assortiment iFrogz kabels en vindt snel en eenvoudig het iFrogz product dat u zoekt. Heeft u vragen over de kabels van iFrogz? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van onze klantenservice.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Data verbinding
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. iFrogz Lightning naar USB Kabel Wit 1m
  iFrogz Lightning naar USB Kabel Wit 1m

  De UniqueSync USB kabel van iFrogz is een stevige kabel waarmee u kunt uw telefoon of tablet kunt opladen en kunt synchroniseren. Geef kleur aan uw accessoires en maak ze persoonlijk. De USB naar lightning kabel is 1 meter lang en geschikt voor Apple apparaten met lightning aansluiting.

  Apple Lightning | Middellang (tot 1,25m) | Wit

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. iFrogz UniqueSync Lightning naar USB Kabel Zwart 3 Meter
  iFrogz UniqueSync Lightning naar USB Kabel Zwart 3 Meter

  De UniqueSync USB kabel van iFrogz is een stevige kabel waarmee u kunt uw telefoon of tablet kunt opladen en kunt synchroniseren. Geef kleur aan uw accessoires en maak ze persoonlijk. De USB naar lightning kabel is 3 meter lang en geschikt voor Apple apparaten met lightning aansluiting.

  Apple Lightning | Extra lang (>2,25m) | Zwart

  € 19,95 € 12,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten