Originele HTC Batterijen

Tegenwoordig verbruiken nieuwere HTC telefoons steeds meer stroom door sterkere processoren en grotere schermen. Tijdig uw oude HTC batterij vervangen voor een nieuw exemplaar is dan ook een aanrader, aangezien slijtage na verloop van tijd optreedt. Hieronder vindt u alle batterijen van het merk HTC die in ons assortiment zijn opgenomen. Dus of u nu uw batterij wilt vervangen, of op zoek bent naar een reservebatterij. Binnen dit assortiment HTC batterijen slaagt u altijd in het vinden van de juiste batterij.

Wilt u advies op maat over het aanschaffen van een HTC batterij? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice. Ook kunt u eenvoudig de juiste accu voor uw telefoon vinden via onze algemene batterijen pagina.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. HTC One M8 Batterij Origineel: B0P6B100 (2600 mAh)
  HTC One M8 Batterij Origineel: B0P6B100 (2600 mAh)

  Wanneer uw HTC One M8 geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe B0P6B100 accu de oplossing. De HTC One M8 is standaard uitgerust met een prima 2600mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat.

  € 24,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad
  Klik hier voor de resultaten