Happy Plugs Bluetooth Headset

GSMpunt heeft een groot assortiment Bluetooth Headsets. Binnen dit assortiment vind je ook allerlei soorten Bluetooth Headsets van Happy Plugs, om optimaal van jouw favoriete muziek te kunnen genieten via je smartphone, tablet of computer. Bekijk dus snel ons assortiment Happy Plugs Bluetooth Headsets en vind de beste Bluetooth Oordopjes voor jou!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Draagstijl Draagstijl Heeft u een voorkeur voor een headset die op een bepaalde manier op, over of in het oor valt? Selecteer hieronder dan de eigenschap van uw keuze.
Toon resultaten
1 oor / 2 oren 1 oor / 2 oren Neem een headset voor 1 oor als u op de hoogte wilt blijven van wat er om u heen gebeurt, of neem een headset voor twee oren om u af te sluiten van wat er om u heen gebeurt.
Toon resultaten
Volumeregeling Volumeregeling Hiermee kunt u de volume van een gesprek of van uw muziek regelen.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Ruisonderdrukking Ruisonderdrukking Ruisonderdrukking zorgt ervoor dat de microfoon actief bezig is om alleen uw stem door te geven. Omgevingsgeluiden en ruis worden weggefilterd zodat u beter verstaanbaar bent.
Toon resultaten
NFC NFC NFC staat voor Near Field Communication. Een headset die NFC heeft is veel eenvoudiger te koppelen, omdat u deze alleen maar tegen uw telefoon (met NFC) hoeft te houden om de verbinding tot stand te brengen.
Toon resultaten
Multipoint Pairing Multipoint Pairing Multipoint Pairing stelt u in staat om meerdere apparaten aan uw telefoon te koppelen, of om meerdere telefoons aan een bluetooth headset of carkit te koppelen. Zo kunt u makkelijk switchen tussen de telefoons waarmee u belt via een carkit. Ook handig als u naar muziek wilt luisteren, en via een carkit of bluetooth headset bereikbaar wilt blijven.
Toon resultaten
Waterbestendig Waterbestendig Wilt u een headset die (spat)waterdicht is? Handig bij het sporten of voor als u veel buiten bent.
Toon resultaten
Bluetooth Versie Bluetooth Versie Er zijn verschillende Bluetooth versies. De eerste versie kon alleen data oversturen. Bluetooth 2.0 was al veel sneller, en bood de mogelijkheid tot A2DP. Bluetooth 3.0 is nog stabieler en energiezuiniger, en met Blueooth 4.0 is de mogelijkheid tot het koppelen van meeerdere apparaten tegelijkertijd.
Toon resultaten
A2DP A2DP A2DP staat voor Advanced Audio Distribution Profile. Met een Bluetooth headset met A2DP kunt u muziek streamen vanaf uw telefoon of tablet.
Toon resultaten
True Wireless
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 8 van 8 | Per pagina
Filters

Een Happy Plugs Bluetooth Headset bestellen

Binnen ons ruime assortiment Bluetooth Headsets vind je ook Bluetooth Oordopjes van Happy Plugs, voor zowel het beluisteren van je favoriete muziek, als het (video)bellen met je vrienden of collega’s. Zo hoef jij nooit meer een gesprek te missen of je te storen aan hinderlijke kabels, maar geniet je van perfect draagcomfort in de hoogste geluidskwaliteit!

Bluetooth Oordopjes voor het luisteren van muziek

Er zijn muziekluisteraars en muziekliefhebbers. Muziekluisteraars gebruiken muziek om de tijd te doden. Maar muziekliefhebbers zien elk nummer als onderdeel van de unieke soundtrack van hun leven. Binnen ons assortiment Bluetooth Headsets vind je daarom ook de beste Oordopjes van Happy Plugs, voor het luisteren van je favoriete muziek, in de hoogste geluidskwaliteit!

Comfortabel (video)bellen met een Headset via Bluetooth

Een van de voornaamste redenen om een Happy Plugs Bluetooth Headset te kopen, is het comfort van handsfree bellen. Of je nu aan het werk of autorijden bent, Bluetooth Oortjes kunnen het eenvoudig maken om te multitasken, zonder dat je last hebt van je drukke of lawaaierige omgeving. Slechts eenmaal draadloos via Bluetooth verbinden aan je smartphone of tablet, en je kan volledig je gang gaan!

Bluetooth Happy Plugs Oortjes voor tijdens het sporten

Train op een hoger niveau met de muziek of trainingsassistent die past bij jouw workout! Happy Plugs Bluetooth Headsets zorgen ervoor dat je tijdens het sporten geen last hebt van draden, maar wel kan genieten van motiverende muziek!

Hoogste kwaliteit Happy Plugs Bluetooth Headsets

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden dan ook alleen de beste Bluetooth Headsets aan in ons assortiment. Ook Happy Plugs Bluetooth Oordopjes behoren hiertoe, die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.

Productexperts GSMpunt

Heb je vragen over de Happy Plugs Bluetooth Headsets binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze productexperts van de klantenservice kunnen je alles vertellen over de compatibiliteit en mogelijkheden van de Bluetooth Oordopjes van Happy Plugs die hierboven worden getoond.