Apple Kabels

Hoewel tegenwoordig de iPhones en iPads automatisch een back-up maken in iCloud wanneer deze aan de lader liggen, is de traditionele datakabel nog steeds noodzakelijk voor het snel overbrengen van data naar uw Mac of PC. Ook dienen de datakabels van Apple natuurlijk een dubbele functie, aangezien deze kabels ook gebruikt worden voor het laden van uw iPhone of iPad. Hieronder vindt u alle originele Apple kabels die verkrijgbaar zijn binnen onze webshop.

Voor welk toestel zoekt u Apple kabels?
1 - 3 van 3 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
 • Apple Lightning MD819ZM/A Origineel 2 Meter

  Wilt u uw iPhone opladen of data overzetten naar uw computer? Dat kan met de Apple Lightning kabel. Syncen Door de gloed nieuwe Lightning poort van Apple gaat data overzetten nog sneller dan tevoren. Met deze Apple Lightning kabelkunt u gemakkelijk data overzetten van uw
  • Garantie: 12 maanden
  € 39,95
  Levertijd: 3 tot 6 werkdagen! Meer info
 • Apple Lightning MD818ZM/A Origineel 1 Meter

  Dit is de Originele Lightning datakabel van Apple die standaard meegeleverd wordt bij uw Apple product vanaf de iPhone 5. Met deze datakabel kunt u al uw Apple producten, zoals de Apple iPhone 5 en iPod Touch verbinden met de computer. Vervolgens kunt u alle data,
  • Garantie: 6 maanden
  € 29,95
  Dit product is op voorraad Meer info
 • Originele Apple iPhone 4 / 4S kabel: MA591G/B 1 meter wit

  Dit is de originele Apple iPhone/iPod/iPad datakabel van 1 meter lang, die standaard meegeleverd wordt bij uw Apple product. Met deze Apple MA591G/B datakabel kunt u al uw Apple producten, zoals de Apple iPhone 4 en iPad verbinden met de computer. Vervolgens kunt u alle data, muziek en
  • Garantie: 6 maanden
  € 29,95
  Levertijd: 3 tot 6 werkdagen! Meer info
1 - 3 van 3 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:

Voordelen van originele Apple datakabels

Om maximaal gebruik te kunnen maken van uw Apple apparaat, is het belangrijk dat de accessoires voor het toestel ook naar behoren werken. Apple is zeer strikt in het verstrekken van licenties aan derden voor de ontwikkeling van dataproducten voor haar iPhones en iPads. Bij de aanschaf van een originele datakabel van Apple hoeft u zich uiteraard nooit zorgen te maken of de certificering van het product correct is en of het daadwerkelijk zal gaan werken in combinatie met uw iPhone of iPad.

Apple Lightning datakabel

De Lightning connector van Apple werd voor het eerst geïntroduceerd bij de aankondiging van de Apple iPhone 5. Deze connector verving de grotere 30-pins kabel die Apple voorheen gebruikte bij zijn smartphones en tablets.

De Lightning kabel heeft een 8 pins connector die het digitale signaal draagt. Het ontwerp is non-directioneel, wat betekent dat er geen boven of onderkant aan de kabel zit. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele usb kabels. Ook is deze connector relatief compact, wat uiteraard een benodigde is wanneer tablets en smartphones compacter en dunner worden.

Apple 30-pins connector

De Apple 30-pins connector was jarenlang de standaard connector voor mobiele apparaten van Apple. Deze connector werd voor het eerst geïntroduceerd bij de komst van de iPod en is voor het laatst toegepast bij de Apple iPad 3e generatie. De originele 30-pins datakabel van Apple is uiteraard nog steeds verkrijgbaar en kunt u vinden in ons assortiment Apple Dataproducten hierboven.

Vragen over de Apple datakabels?

Wilt u een Apple datakabel aanschaffen, maar heeft u vragen over de werking, toepassingsmogelijkheden of specificaties van het product? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice. Zij staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van een oplossing op maat.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies