LG V60 ThinQ MagSafe Telefoonhouders

Een MagSafe houder biedt meerdere voordelen. Als eerste is je iPhone eenvoudig te koppelen met een telefoonhouder. Door de ingebouwde magneten in je iPhone is het klik en klaar. Naast de magnetische werking hebben de meeste telefoonhouder een laadfunctie. Hierdoor blijft je iPhone niet alleen stevig in de telefoonhouder zitten, maar laadt deze ook nog eens op.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type voertuig
Toon resultaten
Montage van houder
Toon resultaten
Montage van toestel
Toon resultaten
Geschikt voor apparaat
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Draadloos opladen
Toon resultaten
Waterdicht
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 13 van 13 | Per pagina
Filters

 1. Let op!
  Ondersteunt geen draadloos laden
  360° Verstelbare MagSafe Telefoonhouder Voor Ventilatierooster Zwart
  (25)
  360° Verstelbare MagSafe Telefoonhouder Voor Ventilatierooster Zwart
  € 24,95
  Op voorraad

De werking van MagSafe

Sinds 2006 heeft Apple MagSafe. Destijds geïntroduceerd als oplader voor de MacBook Pro. Het voordeel hiervan was de magnetische verbinding, waardoor de stekker losliet als er aan het snoer gerukt werd. Hierdoor werd je MacBook niet meegesleurd en eventueel beschadigd. De MagSafe was tot 2016 dé verbinding voor de Apple MacBooks.

Totdat Apple in 2020 MagSafe opnieuw heeft geïntroduceerd voor de iPhone 12-serie. Het voordeel ten opzichte van andere draadloze opladers is de magnetische werking. Dankzij de magneten wordt de draadloze oplader direct goed gepositioneerd. Hierdoor zit de oplader altijd goed op zijn plek. Je kunt hier alle MagSafe telefoonhouders vinden. 

Verschillende MagSafe houders

Binnen ons assortiment vind je verschillende MagSafe houders. Zo hebben wij houders voor onderweg, maar ook houders voor het thuiswerken. Als eerste de houders voor onderweg. Deze MagSafe houders zijn met name geschikt voor in de auto. De meeste zijn te bevestigen in het ventilatierooster, waardoor je zicht op de weg niet wordt belemmerd. Daarnaast hebben wij houders voor het thuiswerken. Ideaal voor op je bureau, terwijl je iPhone ook nog eens wordt opgeladen.

Filters