LG V20 accessoires

Alle LG V20 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de LG V20. Of u nu op zoek bent naar een V20 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere LG V20 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de LG V20

Om te zorgen dat de V20 er als nieuw uit blijft zien, is een V20 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de V20 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de V20. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte V20 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een V20 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de V20, maar geeft uw V20 ook een stijlvol uiterlijk. Een LG V20 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een V20 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw LG V20 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment V20 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw V20 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment V20 opladers!

Verzenden en service van de V20 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van V20 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle LG V20 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige V20 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G8S ThinQ hoesjes, LG Q7 hoesjes en LG Q60 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten