LG Q60 accessoires

Alle LG Q60 accessoires

Voor de LG Q60 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Q60 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Q60 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Q60 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde LG Q60

Een nieuwe Q60 is een mooie Q60. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw LG Q60 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw LG Q60 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Q60 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

LG Q60 screen protector

Een krasje op uw Q60 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw LG Q60 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Q60 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Q60 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw LG Q60 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de LG Q60 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Q60 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw LG Q60 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Q60 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de LG Q60 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Q60 accessoires hebt besteld en betaald voor 19:00 uur, worden de LG Q60 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG Velvet hoesjes, LG K61 hoesjes en LG G7 ThinQ hoesjes.