LG Nexus 5X Draadloze opladers

Alle draadloze opladers voor de LG Nexus 5X in één handig overzicht. Is uw batterij leeg en vindt u het niet fijn om telkens die kabel weer in uw telefoon te doen? Dan raden wij aan om een draadloze oplader te kopen.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver
  Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver

  Beschikt uw toestel nog niet over de wireless charging technologie, maar wenst u daar toch gebruik van te maken? Dan is deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver de oplossing. Deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver plugt u enkel in uw USB-C poort en u kunt al genieten van het draadloos laden.

  Nillkin | USB-C | Draadloze laders (QI) | Geen kabel meegeleverd | Zwart

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad

Een draadloze QI oplader kopen voor de LG Nexus 5X

Een draadloze oplader, ook wel wireless charger genoemd, heeft verschillende voordelen. U legt uw LG Nexus 5X gewoon op de pad en het opladen kan beginnen. Een groot voordeel van een draadloze oplader is dat u niet telkens een kabel in uw LG Nexus 5X hoeft te doen.

Een originele LG wireless charger

Als u een telefoon hebt van het merk LG, dan kunnen we ons voorstellen dat u ook een originele LG oplader wilt voor uw LG Nexus 5X. Op deze pagina kunt u filteren op verschillende specificaties. Hier kunt u ook aangeven dat u op zoek bent naar een draadloze oplader van LG.

Draadloos opladen met een hoesje om uw LG Nexus 5X

Veel mensen vragen zich af of hun LG telefoon nog wel draadloos kan opladen als er een hoesje om de LG Nexus 5X zit. Hier kunnen we heel kort op reageren. Het antwoord is namelijk ja. Het draadloos QI laden in zo sterk, dat de telefoon en de wireless charger gewoon contact maken als er een hoesje om de telefoon zit. Soms laadt de telefoon iets langzamer op, maar dit is bijna niet te merken.

Wireless fast charging voor de LG Nexus 5X

Om uw telefoon extra snel op te laden, zijn er draadloze snelladers ontwikkeld. Deze draadloze laders zorgen ervoor dat u uw LG Nexus 5X binnen korte tijd volledig is opgeladen, zodat u er weer gebruik van kunt maken. Voorkom dat u onbereikbaar bent, en zorg dus altijd dat uw telefoon is opgeladen! Deze snellaadfunctie moet wel compatibel zijn met uw telefoon. Als u hier vragen over heeft, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Wireless charger met kabel

Bij een draadloze lader wordt vaak geen kabel meegeleverd. Dit is iets wat wel wordt verwacht. In veel gevallen kunt u gewoon de oplader gebruiken die bij uw LG Nexus 5X is geleverd. Met de komst van USB-C is dit helaas niet altijd meer het geval.Gelukkig is het bij GSMpunt.nl mogelijk om een bundel van draadloze oplader met kabel aan te schaffen.

Klik hier voor de resultaten