LG Nexus 5X Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de LG Nexus 5X vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een LG Nexus 5X display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. LG Nexus 5X Display Folie Screen Protector
  LG Nexus 5X Display Folie Screen Protector

  Deze display folie voor de LG Nexus 5X beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt is het lastig om het scherm als nieuw te houden.

  Plastic Folie

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste LG Nexus 5X display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de LG Nexus 5X zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Nexus 5X beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een Nexus 5X display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de LG Nexus 5X plakken.

Een flexibele Nexus 5X screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw LG Nexus 5X tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de LG Nexus 5X display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een Nexus 5X display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een LG Nexus 5X display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een LG Nexus 5X display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een LG Nexus 5X display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw Nexus 5X voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

LG Nexus 5X display folie bescherming

Een display folie beschermt uw Nexus 5X tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw Nexus 5X beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten