LG Nexus 5X Back covers

Bescherm uw LG Nexus 5X optimaal met een back cover op maat. Het hier onderstaande assortiment LG Nexus 5X back covers bestaat uit de beste merken en leukste modellen. Maak gebruik van de filters om snel uw LG Nexus 5X back cover te vinden.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
 1. Google Nexus 5X Hybrid Kickstand Case Donker Blauw
  Google Nexus 5X Hybrid Kickstand Case Donker Blauw

  Deze Hybrid Kickstand Case voor uw LG Nexus 5X is zoals de naam al aangeeft uit twee verschillende materialen gemaakt. De buitenzijde is vervaardigd uit hoogwaardig sterk plastic, terwijl de binnenzijde gemaakt is van een laag zacht TPU materiaal.

  Back Cover | Blauw | Zwart | Hard Plastic | TPU

  € 12,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. LG Nexus 5X S-Curve TPU Case Grijs
  LG Nexus 5X S-Curve TPU Case Grijs

  Bent u op zoek naar een goede bescherming voor uw LG Nexus 5X? Dan is de S-Curve TPU Back Cover precies wat u zoekt.

  Back Cover | Grijs | TPU

  € 8,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Ringke Slim LG Nexus 5X Dun Hoesje transparant
  Ringke Slim LG Nexus 5X Dun Hoesje transparant

  Wilt u uw LG Nexus 5X beschermen tegen krassen en vallen, maar ook het dunne design van uw toestel behouden? Dan biedt de Ringke Slim uitkomst! Dit ultra dunne LG Nexus 5X hoesje is een van de dunste hoesjes dat toch 360 graden bescherming levert.

  Ringke | Back Cover | Transparant | Hard Plastic | TPU

  € 12,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste back cover voor uw LG Nexus 5X

Back cover hoesjes zijn voor de LG Nexus 5X verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wat al deze hoesjes gemeenschappelijk hebben, is dat bij alle back cover hoesjes het scherm van het toestel vrijhouden en bescherming bieden zonder de functionaliteit te belemmeren. Onderscheidende factoren bij back covers voor de LG Nexus 5X zijn bijvoorbeeld materiaal, merk en niet te vergeten design. Want naast goede bescherming, biedt een back cover ook de perfecte mogelijkheid om uw Nexus 5X een persoonlijk tintje te geven.

Binnen het bovenstaande assortiment zijn alle back cover en bumper hoesjes voor de LG Nexus 5X te vinden. Om snel het beste hoesje te vinden dat u zoekt, raden wij aan om gebruik te maken van de handige filters. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op kleur en snel dat ene transparante back cover hoesje vinden dat u zoekt! Bent u op zoek naar andere soorten hoesjes voor uw LG Nexus 5X? Bekijk dan ons complete assortiment LG Nexus 5X hoesjes.

Maximale bescherming met een stevige back cover

Net als alle smartphones is ook het glas van de LG Nexus 5X het meest kwetsbaar aan de randen. Glas van een smartphone is geoptimaliseerd om directe klappen frontaal op het glas goed op te kunnen vangen, maar een harde klap op een van de hoeken van het toestel kan het gehele glas eenvoudig doen breken. Daarom is het belangrijk om juist de randen van de LG Nexus 5X goed te beschermen tegen schokken en stoten. Een goede back cover of bumper case biedt hier uitkomst en goede bescherming.

Flexibel TPU of siliconen materiaal zijn ideaal voor het absorberen van schokken. Hard plastic is helaas minder geschikt voor het absorberen van schokken, maar kan technisch gezien wel de impact van een klap goed verdelen over een breder oppervlakte. Een back cover met een constructie die bestaat uit twee lagen biedt natuurlijk maximale bescherming. Denk hierbij aan hoesjes van merken als OtterBox of Griffin.

Bij een back cover hoesje dat uit meerdere lagen bestaat is het hard plastieken deel erop toegespitst om de kracht van een schok te verdelen over de gehele constructie. Het TPU of siliconen materiaal moet binnen de constructie de schok zelf absorberen. De “combo case” hoesjes hebben wel één groot nadeel, ze zijn dikker dan standaard TPU of hard plastieken hoesjes. Deze type back covers kunnen uw LG Nexus 5X nogal lomp en onhandig maken.

Back Cover verschillende materialen

In de bovenstaande afbeelding zijn de verschillende type back cover hoesjes weergegeven. Hierbij is duidelijk te zien dat een hard case slank is, maar dat deze minder goede bescherming biedt dan een TPU of combo case. Houd bij het kopen van een back cover voor uw LG Nexus 5X rekening met dit feit. Gebruikt u uw telefoon in extreme omstandigheden voor uw werk, of tijdens het sporten, dan raden wij uiteraard een TPU of Combo case aan. Echter bij normaal gebruik waarbij de kans klein is dat de LG Nexus 5X van grote hoogte valt, kan een slanke hard case al uitkomst bieden.

Personaliseer uw LG Nexus 5X

Niemand is hetzelfde en een back cover of bumper case biedt de perfecte mogelijkheid om uw LG Nexus 5X een persoonlijk tintje te geven. Verschillende kleuren, structuren en materialen maken dat uw telefoon een compleet ander design krijgt. Een populaire look geeft bijvoorbeeld een transparant back cover hoesje. Hierbij is de LG Nexus 5X geheel of gedeeltelijk door de back cover te zien. De back cover accentueert in dat geval het design van de LG Nexus 5X. Een transparante LG Nexus 5X back cover is ook te personaliseren door bijvoorbeeld een eigen ontworpen print of een leuke foto toe te voegen.

Dure en goedkope LG Nexus 5X back covers

In de meeste gevallen is er een flink prijsverschil te vinden in ons assortiment back cover hoesjes. Dit komt doordat verschillende merken verschillende materialen gebruiken. Materialen die betere bescherming bieden zijn soms duurder voor verschillende merken om hoesje mee te produceren. Natuurlijk bent u voor goedkope LG Nexus 5X back covers bij ons ook aan het juiste adres. Een simpele TPU back cover hoeft natuurlijk niet heel duur te zijn.

Goede bescherming voor het scherm

Hoewel het scherm van de LG Nexus 5X niet bedekt wordt bij een back cover of bumper case, is deze niet volledig onbeschermd. Vrijwel alle back covers en bumper cases beschikken over verhoogde randen. Dit betekent dat de randen van het hoesje iets uitsteken, waardoor de LG Nexus 5X bij het vallen op een plat oppervlak ook aan de voorzijde beschermd is. De onderstaande afbeelding met een doorsnede van het toestel geeft duidelijk weer hoe de verhoogde randen functioneren bij een back cover of bumper case hoesje.

Back Cover verhoogde randen

Toch raden wij bij een back cover altijd het gebruik van een screen protector aan, om het scherm van uw LG Nexus 5X krasvrij te houden. Een overzicht van alle beschikbare oplossingen voor het beschermen van het scherm van uw LG Nexus 5X, vindt u in ons complete overzicht LG Nexus 5X screen protectors.

Eenvoudig de beste LG Nexus 5X back cover vinden

Het vinden van een back cover voor uw toestel is bij GSMpunt makkelijker dan ooit. De bovenstaande selectie van back covers zijn allemaal perfect op maat voor de LG Nexus 5X. Door gebruik te maken van de filters kunt u de selectie wijzigen op basis van merk, materiaal, kleur, prijs, levertijd en extra functionaliteiten. Zo wordt het eenvoudig om een keuze te maken! Komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u vragen over de back cover hoesjes binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze productexperts helpen u graag bij het vinden van een perfect hoesje op maat.

Klik hier voor de resultaten