LG Nexus 5X accessoires

Alle LG Nexus 5X accessoires

Voor de LG Nexus 5X biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Nexus 5X hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Nexus 5X hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Nexus 5X oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde LG Nexus 5X

Een nieuwe Nexus 5X is een mooie Nexus 5X. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw LG Nexus 5X er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw LG Nexus 5X toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Nexus 5X hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

LG Nexus 5X screen protector

Een krasje op uw Nexus 5X is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw LG Nexus 5X komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Nexus 5X screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Nexus 5X screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw LG Nexus 5X moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de LG Nexus 5X batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Nexus 5X op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw LG Nexus 5X ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Nexus 5X niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de LG Nexus 5X accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Nexus 5X accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de LG Nexus 5X accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G7 ThinQ hoesjes, LG K22 hoesjes en LG K42 hoesjes.