LG Nexus 5X accessoires

Accessoires voor uw LG Nexus 5X

Alles voor uw LG Nexus 5X is te vinden op deze pagina. Wij bieden u enkel de beste accessoires aan voor uw smartphone, de LG Nexus 5X. Handschoenen om in de winter je smartphone te bedienen, Powerbank om nooit met een lege batterij te zitten, screen protector voor extra scherm bescherming zijn maar een aantal dingen die wij voor u in petto hebben.Wilt u nooit meer een lege batterij?

Bestel een extra batterij, schaf een PowerBank of koop een extra ladertje! Binnen ons diverse assortiment bieden wij u dit allemaal aan. Een PowerBank is een externe accu die u via een datakabel aan uw LG Nexus 5X kunt koppelen zodat hij gaat opladen. Powerbanks zijn bij ons te verkrijgen in verschillende maten en capaciteiten.

Bescherming voor uw LG Nexus 5X?

Niks is vervelender dan een LG Nexus 5X met een gebroken scherm. Wilt u een kapot scherm voorkomen? Bestel dan een van de vele LG Nexus 5X Pouches! Naast de standaard TPU Hoesjes hebben wij voor u Hard Plastic Cases maar ook Sport Cases en Lederen hoesjes. Voorkom reparatie kosten en bestel bij tijds een mooi hoesje aan. Hoesjes beschermen je LG Nexus 5X tegen het laten vallen, stoten en andere manieren hoe je telefoon kapot kan gaan.

LG Nexus 5X Screen Protector

Met behulp van een Screen protector voor uw LG Nexus 5X voorkomt u krassen op uw scherm. Hartstikke handig als u na verloop van tijd uw smartphone weer wilt verkopen. Wij bieden u verschillende soorten screen protectors aan. Wij hebben de traditionele display folie maar ook de sterke Tempered Glasses. Deze Tempered Glas zijn 0.3mm dik en zijn eigenlijk een soort van glas plaatjes. Deze zijn niet stuk te krijgen en raden wij al onze klanten aan.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste accessoires?

Stel nou u vindt niet de accessoires waar u naar opzoek was voor uw LG Nexus 5X. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G8S ThinQ hoesjes, LG G7 ThinQ hoesjes en LG G8X ThinQ hoesjes.

Klik hier voor de resultaten