LG K50s accessoires

Alle LG K50s accessoires

Voor de LG K50s biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een K50s hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een K50s hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw K50s oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde LG K50s

Een nieuwe K50s is een mooie K50s. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw LG K50s er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw LG K50s toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze K50s hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

LG K50s screen protector

Een krasje op uw K50s is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw LG K50s komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een K50s screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de K50s screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw LG K50s moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de LG K50s batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw K50s op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw LG K50s ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw K50s niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de LG K50s accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u K50s accessoires hebt besteld en betaald voor 19:00 uur, worden de LG K50s accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor LG G8X ThinQ hoesjes, LG Velvet hoesjes en LG G7 ThinQ hoesjes.