LG K50s Houders

Hieronder vindt u alle houders die we voor uw LG K50s in ons assortiment hebben. Met een houder of cradle heeft u een vaste plek voor uw LG K50s in uw auto. Als u veel het stuur zit, dan is het handig om uw LG K50s op een vaste plek te plaatsen. Kijk hieronder voor het volledige assortiment aan LG K50s houders.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type voertuig
Toon resultaten
Montage van houder
Toon resultaten
Montage van toestel
Toon resultaten
Geschikt voor apparaat
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Draadloos opladen
Toon resultaten
Waterdicht
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 251 | Per pagina
Filters

 1. ONZE KEUZE!
  GUB Pro 1 Universele Fiets Telefoonhouder Voor Smartphone Zwart
  (42)
  GUB Pro 1 Universele Fiets Telefoonhouder Voor Smartphone Zwart
  14,95 € 12,95
  Op voorraad

LG K50s houders

Als u gebruik maakt van de navigatie op uw K50s dan is een goede telefoonhouder in de auto een echte aanrader. Ook als u veel belt tijdens het rijden, is het handig als u uw toestel in het zicht heeft, zodat u bijvoorbeeld kunt zien wie u belt. Binnen ons assortiment LG K50s accessoires vindt u daarom ook een grote selectie aan K50s houders.

Verschillende oplossingen

Niet elke auto is hetzelfde. Als u op zoek bent naar een autohouder voor uw K50s, is het belangrijk op hier rekening mee te houden. Het is namelijk belangrijk om te weten waar u de houder wilt plaatsen. Zo hebben wij autohouders die u kunt monteren aan de voorruit van uw auto en houders die gemonteerd worden op het dashboard. Een goede K50s autohouder zorgt er voor dat uw toestel in het zicht is, zonder dat u het zicht op de weg verliest. Dit garandeert dat u uw K50s optimaal kunt gebruiken terwijl u veilig deel kunt nemen aan het verkeer.

Gebruikt u uw telefoon voor navigatie? Dan is een K50s oplader zeer aan te raden! Met een autolader voor uw K50s voorkomt u dat de batterij van uw toestel leeg raakt door het gebruik van navigatie software. Niets is vervelender dan wanneer de batterij van de K50s al leeg is voor het einde van de dag.

Telefoonhouder en een K50s hoesje

Heeft u uw K50s voorzien van een beschermhoesje? Dan kan het zijn dat niet alle houders gaan passen. Wij raden aan om in dit geval te kijken naar een telefoonhouder waar u uw toestel in klemt en waarbij het formaat van het toestel geen factor speelt. De telefoonhouders waar u uw toestel in klemt zullen perfect passen ondanks dat uw toestel is voorzien van een K50s hoesje.

Overige houders

Naast autohouders zijn binnen ons assortiment ook K50s telefoonhouders te vinden die te gebruiken zijn als standaard voor bijvoorbeeld het maken van foto’s. Ook voor deze houders bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres.

K50s telefoonhouders van de beste merken!

Ons assortiment K50s telefoonhouders is opgebouwd uit producten van verschillende hoogstaande merken. Bekende merken als iOttie, Belkin en Kenu mogen natuurlijk niet uit ons assortiment ontbreken. Het is de hoogwaardige kwaliteit die er voor zorgt dat u uw LG K50s met alle vertrouwen kunt plaatsen in deze houders. U weet namelijk dat deze merk houders optimale grip houden op uw K50s, waarbij u weet dat uw toestel niet zal vallen bij de eerste beste drempel.

Advies op maat

Wilt u meer weten over de autohouders/telefoonhouders binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw LG K50s en uw auto.