LG G8X ThinQ Screen Protectors

Hieronder vindt u de LG G8X ThinQ screen protectors die we in het assortiment hebben. Gebruik uw LG G8X ThinQ zonder zorgen over krassen en beschadigingen op uw scherm met een screen protector. Het vervangen van het touchscreen is duur en vaak lastig. Voorkom schade aan je telefoon door een screen protector te gebruiken.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 4 van 4 | Per pagina
Filters

 1. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (5)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

Screen protector voor uw LG G8X ThinQ

Telefoons en tablets zijn bijna niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. We zijn steeds meer afhankelijk van deze apparaten, waardoor het belangrijk is om uw LG G8X ThinQ goed te beschermen. Wanneer u net een nieuw toestel hebt aangeschaft wilt u die zo mooi en netjes mogelijk houden. Dit kan natuurlijk met een stijlvol G8X ThinQ telefoonhoesje. Bij sommige hoesjes wordt het beeldscherm niet beschermd, waardoor er kleine krasjes kunnen ontstaan. Wanneer u bijvoorbeeld een back cover aanschaft voor uw LG G8X ThinQ wordt alleen de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermt. Het is belangrijk dat u het beeldscherm van uw telefoon ook beschermt. Dit kan met een screen protector! Een screen protector is een dun folielaagje dat u op het scherm kunt plakken van uw LG G8X ThinQ. Een LG G8X ThinQ screen protector beschermt de display tegen kleine krasjes, viezigheid en vettige vingers, waardoor u langer van uw toestel kunt genieten.

Verschillende soorten screen protectors

Veel screen protectors zijn nauwelijks te zien doordat deze vaak gemaakt zijn van ultra transparant materiaal. De meeste screen protectors beschikken over een flexibele harde bovenlaag dat uw beeldscherm effectief beschermt tegen kleine krasjes. We proberen voor elk toestel een breed assortiment screen protectors samen te stellen. Screen protectors zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er universele screen protectors, op maat gemaakte screen protectors en voor sommige toestellen ook Tempered Glass screen protectors.

Op maat gemaakte LG G8X ThinQ screen protectors

Voor vrijwel iedere telefoon hebben wij een screen protector die specifiek op maat gemaakt is. Dit betekent dat de screen protector precies past op de beeldscherm van uw telefoon en voorzien is van de benodigde uitsparingen. Het voordeel van een op maat gemaakte LG G8X ThinQ screen protector is dat de screen protector is uiteraard dat deze niet op maat geknipt hoeft te worden. Bij de productomschrijving van de screen protector kunt u kijken of de screen protector specifiek is gemaakt voor uw LG G8X ThinQ.

Tempered Glass

Voor de meeste populaire telefoons bieden wij een assortiment Tempered Glass aan. Tempered Glass vormt een tweede glas over uw beeldscherm. Tempered Glass is ook daadwerkelijk gemaakt van glas. Door gebruik van de laatste technologieën zijn er eigenschappen gecreëerd die uw beeldscherm perfect beschermen. Wanneer u uw LG G8X ThinQ laat vallen zal waarschijnlijk uw Tempered Glass breken en niet uw beeldscherm. Dit zal bij een normale screen protector niet het geval zijn. Bieden wij de Tempered Glass nog niet aan voor de LG G8X ThinQ? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice!

Vragen over de LG G8X ThinQ screen protectors?

Heeft u vragen over de LG G8X ThinQ screen protectors uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor uw LG G8X ThinQ. Ook vragen over compatibiliteit met G8X ThinQ hoesjes kunt u kwijt bij onze productexperts.

  Filters