Cygnett Source CY1624PCCSL Micro-USB/Lightning Kabel Zwart

Productcode: 6-236
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Kabels

Productomschrijving

De Cygnett Source Micro-USB/Lightning Kabel is een stylish ontworpen USB-kabel die werkt met vrijwel alle Android, WIndows Phone en iPhone toestellen. Met deze kabel kunt u uw toestel verbinden met andere apparaten, zoals uw PC of een oplader.

Compatibiliteit

De Cygnett Source Micro-USB/Lightning Kabel is een universele USB naar Micro-USB kabel. Hierdoor kunt u deze kabel gebruiken met vrijwel alle Android en Windows Phone toestellen gebruiken. U kunt de Cygnet Source Micro-USB kabel gebruiken als oplaadkabel in combinatie met een lader of als datakabel, waarmee u gegevens tussen uw toestel en computer kunt wisselen.

Naast de Micro-USB aansluiting is de Cygnett Source Micro-USB/Lightning Kabel voorzien van een Lightning aansluiting. Deze is eenvoudig als een dopje over de Micro-USB aansluiting te plaatsen waarna u uw iPhone 5 of hoger kunt opladen

De kabel is 1 meter lang, wat een comfortabele lengte is. De Cygnett Source Micro-USB/Lightning Kabel heeft een rubberen coating gekregen, zodat de kabel een prettige grip heeft en beter op een opervlakte blijft liggen.

Cygnett Source Micro-USB/Lightning Kabel in het kort

  • Modern design
  • Universele kabel
  • USB naar Micro-USB
  • USB naar Lightning
Lees meer

Specificaties

Productcode 6-236
Producent Cygnett
MPN CY1624PCCSL
Garantie 6 maanden
Data verbinding MicroUSB
Kabellengte Middellang (tot 1,25m)
Kleur Zwart
EAN 0848116010670
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

Alcatel

Asus

CAT

General Mobile

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten