13% korting op alle accessoires voor alle iPhone 13 modellen!

De nieuwe iPhone 13 modellen zijn aangekondigd door Apple. Ze zijn vanaf nu dus officieel te bestellen. Natuurlijk moeten er dan ook accessoires te bestellen zijn. Bij GSMpunt bieden we allerlei accessoires aan voor de iPhone 13-serie. Om je op weg te helpen, krijg je met de code IPHONE13 maar liefst 13% korting op alle accessoires voor de iPhone 13 modellen!

Om korting te krijgen, kan je de code invullen tijdens het afronden van je bestelling. Op de pagina waarop je de betaalmethode afrondt, krijg je de mogelijkheid om je kortingscode te verzilveren.

De nieuwe iPhone modellen:

Laat je inspireren!

Laat je inspireren met de leukste artikelen van ons blog.

De beste hoesjes voor de iPhone 13!

De iPhone 13 heeft een flinke upgrade gehad ten opzichte van de voorganger. Net als bij eerdere modellen, komt Apple met vier varianten van de iPhone 13.

Lees het artikel >

De beste screen protectors voor de iPhone 13!

De iPhone 13 serie beschikt over één van de duurste schermen van dit moment. Het is daarom belangrijk dat je heel zuinig bent op je nieuwe smartphone.

Lees het artikel >

De beste opladers voor de iPhone 13!

Net één van de toestellen uit de nieuwe Apple iPhone 13-serie aangeschaft? Hier wordt geen adapter meer bijgeleverd om je iPhone mee op te kunnen laden.

Lees het artikel >