Huawei P8 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Huawei P8 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Huawei P8? Hieronder staan de Huawei P8 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Huawei P8 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Huawei HB3447A9EBW Batterij Ascend P8 Origineel 2600mAh
  Huawei HB3447A9EBW Batterij Ascend P8 Origineel 2600mAh

  De Huawei HB3447A9EBW wordt standaard geleverd in onder andere de Huawei Ascend P8. Wanneer uw Huawei Ascend P8 geen toereikende gespreks- en stand-bytijden meer levert dan is deze nieuwe HB3447A9EBW accu de oplossing. De Huawei Ascend P8 is standaard uitgerust met een prima 2600mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium-polymer batterij sporen van slijtage gaan vertonen.

  Huawei

  17,95 € 12,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Huawei P8 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Huawei P8? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de P8. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de P8. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Huawei P8 vinden.

Waarom uw Huawei P8 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Huawei P8 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw P8 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Huawei P8 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Huawei P8. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Huawei P8 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Huawei een half jaar garantie op de batterij van uw P8, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Huawei P8 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Huawei P8 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten