HTC U12 Life accessoires

Alle HTC U12 Life accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de HTC U12 Life. Of u nu op zoek bent naar een U12 Life hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere HTC U12 Life accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de HTC U12 Life

Om te zorgen dat de U12 Life er als nieuw uit blijft zien, is een U12 Life hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de U12 Life verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de U12 Life. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte U12 Life hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een U12 Life hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de U12 Life, maar geeft uw U12 Life ook een stijlvol uiterlijk. Een HTC U12 Life hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een U12 Life screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw HTC U12 Life beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment U12 Life accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw U12 Life intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment U12 Life opladers!

Verzenden en service van de U12 Life accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van U12 Life accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle HTC U12 Life accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige U12 Life accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC U12+ hoesjes, HTC U11 hoesjes en HTC One M8 hoesjes.