HTC U Ultra accessoires

Alle HTC U Ultra accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de HTC U Ultra. Of u nu op zoek bent naar een U Ultra hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere HTC U Ultra accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de HTC U Ultra

Om te zorgen dat de U Ultra er als nieuw uit blijft zien, is een U Ultra hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de U Ultra verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de U Ultra. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte U Ultra hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een U Ultra hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de U Ultra, maar geeft uw U Ultra ook een stijlvol uiterlijk. Een HTC U Ultra hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een U Ultra screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw HTC U Ultra beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment U Ultra accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw U Ultra intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment U Ultra opladers!

Verzenden en service van de U Ultra accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van U Ultra accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle HTC U Ultra accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige U Ultra accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC U11 hoesjes, HTC U12+ hoesjes en HTC 10 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten