HTC One M8 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw HTC One M8 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw HTC One M8? Hieronder staan de HTC One M8 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw HTC One M8 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. HTC One M8 Batterij Origineel: B0P6B100 (2600 mAh)
  HTC One M8 Batterij Origineel: B0P6B100 (2600 mAh)

  Wanneer uw HTC One M8 geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe B0P6B100 accu de oplossing. De HTC One M8 is standaard uitgerust met een prima 2600mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat.

  HTC

  € 24,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste HTC One M8 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de HTC One M8? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de One M8. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de One M8. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw HTC One M8 vinden.

Waarom uw HTC One M8 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw HTC One M8 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw One M8 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw HTC One M8 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de HTC One M8. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw HTC One M8 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft HTC een half jaar garantie op de batterij van uw One M8, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere HTC One M8 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een HTC One M8 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten