HTC One M8 accessoires

Alle HTC One M8 accessoires

Voor de HTC One M8 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een One M8 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een One M8 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw One M8 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde HTC One M8

Een nieuwe One M8 is een mooie One M8. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw HTC One M8 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw HTC One M8 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze One M8 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

HTC One M8 screen protector

Een krasje op uw One M8 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw HTC One M8 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een One M8 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de One M8 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw HTC One M8 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de HTC One M8 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw One M8 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw HTC One M8 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw One M8 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de HTC One M8 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u One M8 accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de HTC One M8 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC Desire 20 Pro hoesjes, HTC U11 hoesjes en HTC U11+ hoesjes.