HTC One M7 accessoires

Alle HTC One M7 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de HTC One M7. Of u nu op zoek bent naar een One M7 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere HTC One M7 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de HTC One M7

Om te zorgen dat de One M7 er als nieuw uit blijft zien, is een One M7 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de One M7 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de One M7. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte One M7 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een One M7 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de One M7, maar geeft uw One M7 ook een stijlvol uiterlijk. Een HTC One M7 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een One M7 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw HTC One M7 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment One M7 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw One M7 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment One M7 opladers!

Verzenden en service van de One M7 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van One M7 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle HTC One M7 accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige One M7 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC U12+ hoesjes, HTC U11 hoesjes en HTC One M8 hoesjes.