HTC Desire 12 Plus accessoires

Alle HTC Desire 12 Plus accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de HTC Desire 12 Plus. Of u nu op zoek bent naar een Desire 12 Plus hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere HTC Desire 12 Plus accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de HTC Desire 12 Plus

Om te zorgen dat de Desire 12 Plus er als nieuw uit blijft zien, is een Desire 12 Plus hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Desire 12 Plus verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Desire 12 Plus. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Desire 12 Plus hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Desire 12 Plus hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Desire 12 Plus, maar geeft uw Desire 12 Plus ook een stijlvol uiterlijk. Een HTC Desire 12 Plus hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Desire 12 Plus screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw HTC Desire 12 Plus beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Desire 12 Plus accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Desire 12 Plus intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Desire 12 Plus opladers!

Verzenden en service van de Desire 12 Plus accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Desire 12 Plus accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle HTC Desire 12 Plus accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Desire 12 Plus accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor HTC U12+ hoesjes, HTC U11 hoesjes en HTC U11 Life hoesjes.