Twelve South HiRise Deluxe 2 Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 14-1172
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

HiRise Deluxe 2 is een prachtig metalen voetstuk voor het laden en hands-free bedienen van uw smartphone of tablet. Plaats de HiRise Deluxe 2 op uw bureau voor hands-free bellen en op ooghoogte Skype gesprekken. Of gebruik het product om uw smartphone volledig geladen te houden terwijl het uw favoriete muziek streamt naar uw stereo. Het verstelbare voetstuk maak de HiRise geschikt voor de meeste smartphones met en zonder hoesjes! De HiRise Deluxe 2 word geleverd met een Lightning connector voor Apple apparaten en een Micro-USB connector voor Android en Windows Phone toestellen.

Het grote verschil tussen de standaard Twelve South HiRise en deze Deluxe uitvoering, is dat de standaard uitvoering uitsluitend geschikt is voor Apple apparaten. De HiRise Deluxe 2 is vanwege de bijgeleverde Micro-USB connector ook geschikt voor Android en Windows Phone toestellen. Ook is de standaard uitvoering alleen verkrijgbaar in zwarte en silver, terwijl de Deluxe uitvoering ook in een witte kleur te verkrijgen is.

Deluxe op details

De HiRise Deluxe 2 maakt gebruik van een prachtig, maar ook zeer slim design. Hierdoor is het werkelijk de mooiste cradle die u voor uw smartphone kunt verkrijgen. Het product is eenvoudig met één hand te gebruiken en te verstellen. Het achter steuntje is eenvoudig naar voren of achteren te plaatsen om meer of minder ruimte te maken voor het toestel. Zo kunt u het eenvoudig aanpassen als u bij uw smartphone gebruik maakt van verschillende hoesjes.

HiRise Deluxe 2 word geleverd met twee datakabels. U krijgt een datakabel met lightning connector voor Apple apparaten en een datakabel met Micro-USB connector voor het grote scala aan Android en Windows Phone smartphones.

Twelve South HiRise Deluxe 2 Specs

Verhef uw smartphone beleving

Doordat uw smartphone iets verheven en in een lichte hoek naar achteren staat, kunt u eenvoudig FaceTime of Skype gesprekken voeren. Doordat het toestel iets verhoogd staat worden de speakers en microfoon van het toestel ook niet geblokkeerd, dat voor betere audio zorgt. Ook biedt de stand een perfecte kijkhoek om gebruik te kunnen maken van uw favoriete apps, zoals nieuws, weer en sportscores.

De meest flexibele stand voor smartphone hoesjes

Hoewel u bij de meeste docks en houders uw hoesje dient te verwijderen voor het gebruik, is dit bij de Twelve South HiRise niet het geval. Deze cradle is eenvoudig aan te passen om uw smartphone met vrijwel iedere denkbaar hoesje te ondersteunen.

Uw iPad zweeft met de HiRise

Ook voor een tablet als de iPad biedt de HiRise de perfecte oplossing. Een iPad komt echt tot zijn recht wanneer het geplaatst is op de prachtige HiRise houder. Net als bij smartphones is de HiRise Deluxe 2 ook de perfecte houder voor Skypen, Foto’s bekijken en muziek beluisteren.

Twelve South HiRise Deluxe 2 in het kort:

  • Geschikt voor de meeste smartphones en iPads
  • Word geleverd met Micro-USB en Lightning connector
  • Uw telefoon is te plaatsen met hoesje dankzij verstelbare voet
  • Biedt de perfecte kijk hoek en hoogte voor hands-free Skypen of FaceTimen
  • Duurzaam en stijlvol design
Lees meer

Specificaties

Productcode 14-1172
Producent Twelve South
MPN 12-1627
Garantie 6 maanden
Montage van toestel Overig
Montage van houder Bureau
EAN 811370020952
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten