Twelve South HiRise 2 voor iPhone en iPad Zilver

Bekijk productvideo
Productcode: 14-1170
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Houders

Productomschrijving

De Twelve South HiRise 2 is de tweede generatie van de populaire cradle van Twelve South. De tweede HiRise is compacter, zodat hij minder ruimte inneemt, en zwaarder, zodat hij steviger op zijn plek staat. Daarnaast heeft hij een nieuw ontwerp, gebaseerd op de nieuwe iPhone 7. Geef uw iPhone of iPad een vaste plek op uw bureau of nachtkastje en laad uw toestel op met de Twelve South HiRise 2!

Ontwerp

De Twelve South HiRise 2 heeft een prachtig ontwerp. de stand is gemaakt van geborsteld metaal, wat een premium uitstraling aan het geheel. 

Het ontwerp van de Twelve South HiRise 2 is niet alleen erg mooi, maar ook zeer praktisch. Dankzij het innovatieve ontwerp blijven, in tegenstelling tot bij veel andere cradles, de speakers en microfoon volledig te gebruiken. Op deze manier kunt u de Twelve South HiRise 2 perfect gebruiken voor een Skype of FaceTime meeting.

Opladen Tijdens Gebruik

De Twelve South HiRise 2 werkt met elke lightning kabel van Apple, zodat u terwijl u aan het werk bent een FaceTime/Skype gesprek kunt voeren of muziek kunt luisteren terwijl uw telefoon oplaadt en u met een volle accu weer op weg kunt.

Werkt met beschermcase

De Twelve South HiRise 2 is zo ontworpen, dat de cradle met bijna elke case werkt: van dunne TPU cases tot zwaar beschermende cases als de Otterbox Defender. Dankzij de verstelbaarheid van de Twelve South HiRise 2 kunt u vrijwel elke case gebruiken, zonder dat uw toestel niet meer past of opladen niet meer mogelijk is. Zelfs bij cases die normaliter het opladen zouden verstoren, werken dankzij de verstelbare lightning connector met de Tweve South HiRise2.

Twelve South HiRise in het kort

  • Geef uw toestel een vaste plek
  • Laad uw toestel op tijdens gebruik
  • Premium design
  • Werkt met bijna elke case
Lees meer

Specificaties

Productcode 14-1170
Producent Twelve South
MPN 12-1624
Garantie 6 maanden
Montage van toestel Overig
Draadloos opladen Nee
Kleur Zilver
Montage van houder Bureau
EAN 811370020921
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten