Spigen Kuel A230 Magnetische CD-Spelerhouder Zwart

Productcode: 46977
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Spigen Kuel A230 Magnetische CD-Spelerhouder heeft uw smartphone een standaard plekje in uw auto. Door uw smartphone aan de CD-speler te klikken kunt u deze makkelijk als navigatie gebruiken. Ook handsfree bellen en eenvoudige muziekbediening behoren tot de mogelijkheden.

Compact ontwerp

De Spigen Kuel A230 Magnetische CD-Spelerhouder is erg compact ontworpen, hierdoor valt hij niet op in uw auto en is hij makkelijk mee te nemen om als standaard te gebruiken. Ideaal dus.

Makkelijk in gebruik

De Spigen Kuel A230 Magnetische CD-Spelerhouder is eenvoudig te gebruiken. De mount is eenvoudig in de CD-speler van uw auto te klikken. Daarna kunt u een metalen plaatje (rond of rechthoekig) op uw smartphone plakken. Tot slot zorgen een magneetje in de mount en het klevend metalen plaatje op uw smarpthone ervoor dat uw smartphone stevig vastklikt op de mount. Door deze techniek laat de mount geen sporen achter op uw smartphone en kunt u uw toestel zowel horizontaal als verticaal gebruiken.

Versterkte magneet

De Spigen Kuel A230 Magnetische CD-Spelerhouder Heeft een extra sterke magnetische kracht dankzij de 6 magneten die in de houder zitten. Hierdoor blijven ook grote smartphone en phablets goed aan de houder zitten. 

Compatibiliteit

De Spigen Kuel QS11 Magnetic Air Vent Houder kan met elke smartphone gebruikt worden dankzij de klevende magneet. Het gebruik van de metalen plaat kan wireless charging verstoren.

Spigen Kuel A230 Magnetische CD-Spelerhouder in het kort

  • Werkt met elke smartphone
  • Compact ontwerp
  • Eenvoudig in gebruik
  • Werkt met elke smartphone
  • Extra krachtig dankzij 6 magneten
Lees meer

Specificaties

Productcode 46977
Producent Spigen
MPN 000CG20590
Garantie 24 maanden
Montage van toestel Magnetisch
Draadloos opladen Nee
Kleur Zwart
Montage van houder Overig
EAN 8809466647062
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten