ZTE Axon 7 Hybrid Kickstand Case Grijs

Productcode: 13-20412
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Deze Hybrid Kickstand Case voor uw ZTE Axon 7 is zoals de naam al aangeeft uit twee verschillende materialen gemaakt. De buitenzijde is vervaardigd uit hoogwaardig sterk plastic, terwijl de binnenzijde gemaakt is van een laag zacht TPU materiaal. De combinatie van het sterke plastic en het zachte TPU materiaal biedt uw ZTE Axon 7 uitstekende bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen. De twee verschillende materialen en onderdelen zijn gemakkelijk te monteren zodat uw ZTE Axon 7 geniet van optimale bescherming.

Kickstand

Zoals de naam al aangeeft beschikt de Hybrid Kickstand Case over een kickstand. Met deze kickstand kunt u overal en altijd video's kijken, teksten lezen en schrijven, en games spelen. De Kickstand gebruiken is zeer eenvoudig, aan de achterzijde klikt u het klepje open en u kunt comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De Kickstand is ook ideaal voor het gebruik van apps zoals Skype op uw ZTE Axon 7.

Design

Naast uitstekende bescherming en een handige Kickstand functie biedt deze Hybrid Kickstand Case ook een mooi uiterlijk aan uw ZTE Axon 7. Door de strakke lijnen en TPU accenten krijgt uw ZTE een stoer en robuust uiterlijk. De Hybrid Kickstand Case is speciaal voor uw Axon 7 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen zorgen ervoor dat u al uw ZTE Axon 7 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken. 

De ZTE Axon 7 Hybrid Kickstand Case in het kort:

  • Hoogwaardig hard plastic
  • Zacht TPU materiaal
  • Bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen
  • Onderdelen gemakkelijk te monteren
  • Kickstand, comfortabel video's kijken, teksten lezen en schrijven, en games spelen
  • Stoer en robuust uiterlijk
  • handige uitsparingen 
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-20412
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Grijs
Materiaal Hard Plastic, TPU
EAN 8719246098796
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Klik hier voor de resultaten