Spigen Liquid Crystal Shine Hoesje Samsung Galaxy Note 8

Productcode: 13-23696
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Heeft u de Samsung Galaxy Note 8 aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt de Liquid Crystal Case de perfecte bescherming voor uw toestel. De Spigen Liquid Crystal Case is dun en volledig transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 8 zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Bescherming

De Spigen Liquid Crystal Case is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een flexibele en transparante TPU achterkant welke ook functioneert als schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat de Spigen Liquid Crystal Case eenvoudig te monteren is om uw Samsung Galaxy Note 8 en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

Het hoogwaardige TPU waarvan de Spigen Liquid Crystal Case Samsung Galaxy Note 8 is gemaakt is erg flexibel, maar toch duurzaam. Deze flexibiliteit zorgt voor extra schokbestendigheid en maakt dat de case wel tegen een stootje kan. Zo is uw Samsung Galaxy Note 8 goed beschermd met de Spigen Liquid Crystal Case!

Design

De Spigen Liquid Crystal Case Samsung Galaxy Note 8 is volledig transparant. Hierdoor blijft het premium design van de Samsung Galaxy Note 8 zo goed mogelijk behouden. De Spigen Liquid Crystal Case Samsung Galaxy Note 8 is zo ontworpen, dat deze makkelijk te installeren is. Door het flexibele TPU kunt u de case gemakkelijk om uw Samsung Galaxy Note 8 vormen.

Belangrijke functies van de Samsung Galaxy Note 8 , zijn de camera aan de achterkant, en de knoppen aan de linkerzijde. Een case zou de werking van deze functies kunnen verminderen, maar niet bij de Spigen Liquid Crystal Case Samsung Galaxy Note 8 . De Spigen Liquid Crystal Case is namelijk compleet op de Samsung Galaxy Note 8 aangepast. Zo is er een uitsparing voor de camera, en voor de belangrijke poorten.

Spigen Liquid Crystal Case Samsung Galaxy Note 8 in het kort

  • Volledig transparant
  • Flexibel maar duurzaam materiaal
  • Bescherm uw Samsung Galaxy Note 8 tegen schade
  • Speciale uitsparingen voor onder andere de camera
  • Speciaal ontworpen voor Samsung Galaxy Note 8 

originele Spigen hoesjes reseller

Officiële Spigen hoesjes reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Neo Hybrid, Wallet S en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet u bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Mocht u vragen hebben over de Spigen cases bij GSMpunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Lees meer

Specificaties

Productcode 13-23696
Producent Spigen
MPN 587CS22057
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Transparant
Materiaal TPU
EAN 8809522199535
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Note 8
    Samsung Galaxy Note 8
Klik hier voor de resultaten