Speck Presidio Echt Leren Folio Samsung Galaxy S9 Plus Hoesje Zwart

Voor S9 Plus
Productcode: 13-26140
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Het Speck Presidio Hoesje is een bookcover van hoge kwaliteit. Het hoesje beschermt uw Samsung Galaxy S9 Plus tegen stoten, krassen en valschade dankzij het slimme en stevige ontwerp.

Uitstekende bescherming

De Speck Presidio bestaat uit twee lagen die naadloos met elkaar verweven zijn. Deze dubbele bescherming zorgt dat het hoesje van drie meter hoog kan vallen. De Seck Presidio heeft speciale bescherming voor de knoppen van uw toestel: De knoppen worden goed beschermd maar zijn nog steeds makkelijk in te drukken. Ook de camera en poorten van uw Samsung Galaxy S9 Plus worden goed beschermd.

De Speck Presidio heeft verhoogde randen. Hierdoor valt het scherm van uw Samsung Galaxy S9 Plus niet op de grond als u uw toestel laat vallen, maar wordt de schok opgevangen door het hoesje. Het Speck Presidio Hoesje Samsung Galaxy S9 Plus is schokbestendig, krasbestendig en valbestendig: een uitstekende bescherming.

Ontwerp

De Speck Presidio is van hoge kwaliteit. Het hoesje is op maat ontworpen voor de Samsung Galaxy S9 Plus en past dus precies. Het dunne ontwerp zorgt dat het toestel nauwelijks zwaarder wordt en het moderne ontwerp zorgt voor een stijlvol uiterlijk. Daarnaast beschikt de hoes over een sleep/wake functie. Zodra u de case opent, zal het scherm automatisch aan gaan. Het Speck Presidio hoesje kunt u omvouwen tot een stand, zodat u comfortabel filmpjes kan kijken. Daarnaast is er een kaartslot ontworpen, waar u drie verschillende pasjes in kunt bewaren. Tenslotte kunt u in combinatie met deze hoes uw toestel nog steeds draadloos opladen. 

De Speck Presidio Booklet Hoesje Samsung Galaxy S9 Plus in het kort:

  • Uitstekende bescherming voor uw toestel
  • 10 meter val getest
  • Viewing stand voor het bekijken van video's
  • Kaartslot voor drie verschillende pasjes zoals bankpas en OV kaart
  • Sleep/wake functie
  • Gemaakt van Europees leer
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-26140
Producent Speck
MPN 110974-1050
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Book Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic, Leer
EAN 848709055552
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S9 Plus
    Samsung Galaxy S9 Plus
Klik hier voor de resultaten