Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee Zwart

Voor S7 Edge
Productcode: 13-16099
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Het Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee beschermt uw Samsung Galaxy S7 Edge tegen schade en vuil. Ook heeft de case een aantal handige extra mogelijkheden die uw gebruiksgemak nog meer kunnen vergroten.

Bescherming

Het Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee bestaat uit een TPU case en een kunstleren omhulsel. De case dient als houder voor uw toestel en vorm de basis van de Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee. Het Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee is speciaal voor de Galaxy S7 Edge ontworpen, zodat u een goede pasvorm heeft. Ook heeft de case handige uitsparingen zodat uw toestel volledig operationeel blijft.
Het kunstleren omhulsel van het Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee zorgt voor bescherming tegen schrammen, valschade, krassen en vuil. De flap wordt vastgehouden door een magnetische sluiting, die ervoor zorgt dat het Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee goed gesloten blijft.

Design

Het Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee heeft een leren ontwerp dat een stijlvolle uitstraling geeft. Ook heeft het ontwerp een aantal handige extra’s die uw gebruiksgemak kunnen vergroten.

Zo kunt u dit Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje  als portemonnee gebruiken, zodat u die niet constant bij u hoeft te dragen. De case heeft ruimte voor  pasjes, zoals ID, OV-Chipkaart of bankpas. Ook is er een geldvak, zodat u altijd wat geld bij de hand heeft.
Verder werkt het Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee als standaard. Door het kunstleren omhulsel om te vouwen kunt u de case horizontaal neerzetten. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld een video wilt bekijken, wat moet typen met een toetsenbord of een game aan het spelen bent.

Samsung Galaxy S7 Edge Flip Hoesje met Portemonnee in het kort

  • Allround bescherming
  • Handige uitsparingen
  • Magnetische sluiting
  • Stijlvolle uitstraling
  • Werkt als portemonnee
  • Werkt als standaard
  • Speciaal voor de Samsung Galaxy S7 Edge
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-16099
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Book Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes 2
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Magnetisch
Kleur Zwart
Materiaal Kunstleer, TPU
EAN 8719246066733
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7 Edge
    Samsung Galaxy S7 Edge
Klik hier voor de resultaten