Roxfit Sony Xperia X Pro-2 Touch Book Hoesje Zwart

Productcode: 13-17306
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Deze bookcover voor de Sony Xperia X lijkt een standaard hoes. Echter is deze hoes uniek en zorgt ervoor dat u de case niet steeds hoeft open te flappen voor het gebruik van uw Sony Xperia X.Deze voorkant van de hoes is voorzien van geavanceerde touch sensitive materiaal en zorgt ervoor dat u alle meldingen kunt zien zondat dat u de hoes hoeft te openen! Één klein tikje op de hoes en de hoes zal tot leven komen.

U hoeft de flap niet te openen.

Functionaliteit en vorm worden één met dit multimedia functionele smartphonehoesje, dat directe toegang tot de Sony Xperia X biedt zonder het te hoeven openen. Met deze opvallende cover die complete bescherming biedt, kun je oproepen beantwoorden, e-mailmeldingen ontvangen, herinneringen inplannen, weerberichten bekijken, en meer, zonder het hoesje te hoeven openen. Daarnaast kunt u ook bellen zonder dat de hoes is geopend! Gebruik je Sony Xperia X op een hele nieuwe manier met dit functionele Touch Hoes en bekijk het eens van de andere kant met een retro-look die de nieuwe Xperia X waard is.

Geen invloed op de batterij status.

De functionaliteit heeft geen invloed op het batterij leven en is niet afhankelijk van een applicatie of technologie. Daarnaast is de Touch Book zo ontworpen dat het geen invloed heeft op uw privacy. 

De Roxfit Xperia X Pro-2 Touch Book Hoesje Zwart

  • Gebruik uw telefoon zonder dat u de hoes hoeft te openen.
  • Beschermt uw gehele Sony Xperia X.
  • Meldingen zijn zichtbaar door de hoes.
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-17306
Producent Roxfit
MPN PRO5164B
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Book Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Ja, met functie
Sluiting Overig
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic, TPU
EAN 0799439886513
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Sony Xperia X
    Sony Xperia X
Klik hier voor de resultaten