Ringke Bevel Samsung Galaxy Note 8 Smoke Black

Productcode: 13-24226
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Voorzie uw Samsung Galaxy Note 8 van een stijlvolle allround bescherming met dit Ringke Bevel Hoesje. Het Ringke Bevel Hoesje is dun, licht en transparant waardoor het minimaal toevoegt aan het stijlvolle design van de Samsung Galaxy Note 8.

Bescherming

Het Ringke Bevel Hoesje is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal waardoor er een optimale bescherming voor uw Samsung Galaxy Note 8 ontstaat. Het TPU materiaal functioneert als een schokabsoberende bumper. Doordat het TPU materiaal flexibel is, is het Ringke Bevel Hoesje eenvoudig te installeren en zal het perfect passen naar de vormen van het toestel.

Het Ringke Bevel Hoesje is voorzien van de door Ringke zelf ontwikkelde anti-kras coating. Dankzij deze coating blijven er geen vlekken, vingerafdrukken of krassen achter op het hoesje. Daarnaast is het Ringke Bevel Hoesje voorzien van anti-stofklepjes. Hierdoor zijn alle ingangen van de Samsung Galaxy Note 8 beschermd tegen stof, zand en vuil.

Design

Het Ringke Bevel Hoesje heeft een bijzonder prisma effect, waardoor het van kristal gemaakt lijkt te zijn. Het Ringke Bevel Hoesje is zo ontworpen, dat het eenvoudig te installeren is. Dankzij het flexibele TPU materiaal vormt het Ringke Bevel Hoesje zich optimaal naar het toestel, waardoor een perfecte pasvorm gegarandeerd is.

Om belangrijke functies van de Samsung Galaxy Note 8 te behouden, heeft Ringke de zogenaamde Active Touch technologie toegepast op het Ringke Bevel Hoesje. Hierdoor zijn de volume knop en de aan/uit knop volledig beschermd maar toch optimaal te gebruiken .

Het Ringke Bevel hoesje voor de Samsung Galaxy Note 8 in het kort

  • Flexibel en eenvoudig te installeren
  • Optimale bescherming tegen schade
  • Voorzien van anti-kras coating
  • Active Touch technologie toegepast 
  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy Note 8
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-24226
Producent Ringke
MPN BVSG0002
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Grijs
Materiaal TPU
EAN 8809550344884
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Note 8
    Samsung Galaxy Note 8
Klik hier voor de resultaten