Otterbox Symmetry Hybrid Hoesje Apple iPad Pro 9.7 Zwart

Bekijk productvideo's
Productcode: 13-24221
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Otterbox staat bekend om zijn sterke beschermhoezen die optimale bescherming bieden, maar een soms wat lomp uiterlijk hebben. Om deze reden heeft Otterbox de Symmetry lijn ontwikkeld, waarbij de optimale bescherming een prachtig design heeft gekregen. Deze Symmetry beschermhoes voor de Apple iPad Pro 9.7 is opgebouwd uit twee lagen bescherming.

Het twee-laags design van de Symmetry case bestaat uit een hard buitenschild en een zachte siliconen binnenlaag dat schokken absorbeert. Deze twee lagen zijn bij de productie al in de mal aan elkaar verbonden. Dit zorgt er voor dat de twee lagen een solide constructie vormen die optimale bescherming biedt voor de Apple iPad Pro 9.7!

Naast bescherming, heeft Otterbox ook veel oog gehad voor het design van deze Symmetry case voor de Apple iPad Pro 9.7. De achterzijde van de Book Case is namelijk transparant. Hierdoor wordt het Apple design niet verborgen, maar accentueert het hoesje het mooie design van de iPad.

Otterbox Symmetry Case Apple iPad Pro 9.7 in het kort:

  • Stijlvol design
  • Slanke vormgeving
  • Voorzien van handige uitsparingen
  • Optimale bescherming
  • Speciaal design voor de iPad Pro 9.7

Otterbox Authorized Reseller

Officiële Otterbox Reseller.

GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekent dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Preserver en vele andere.

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een Otterbox case bij GSMpunt, maakt u volledige aanspraak op deze garantie.

Lees meer

Specificaties

Productcode 13-24221
Producent Otterbox
MPN 77-53945
Garantie 24 maanden
Type Hoesje Book Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Magnetisch
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic, Kunstleer
EAN 660543402589
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Apple iPad Pro 9.7
    Apple iPad Pro 9.7
Klik hier voor de resultaten