Microsoft Lumia 650 Hybrid Kickstand Hoesje Blauw

Productcode: 13-17412
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Deze Hybrid Kickstand Case voor uw Microsoft Lumia 650 is zoals de naam al aangeeft uit twee verschillende materialen gemaakt. De buitenzijde is vervaardigd uit hoogwaardig sterk plastic, terwijl de binnenzijde gemaakt is van een laag zacht TPU materiaal. De combinatie van het sterke plastic en het zachte TPU materiaal biedt uw Microsoft Lumia 650 uitstekende bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen. De twee verschillende materialen en onderdelen zijn gemakkelijk te monteren zodat Microsoft Lumia 650 geniet van optimale bescherming.

Kickstand

Zoals de naam al aangeeft beschikt de Hybrid Kickstand Case over een kickstand. Met deze kickstand kunt u overal en altijd video's kijken, teksten lezen en schrijven, en games spelen. De Kickstand gebruiken is zeer eenvoudig, aan de achterzijde klikt u het klepje open en u kunt comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games. De Kickstand is ook ideaal voor het gebruik van apps zoals Skype op uw Microsoft Lumia 650.

Design

Naast uitstekende bescherming en een handige Kickstand functie biedt deze Hybrid Kickstand Case ook een mooi uiterlijk aan uw Microsoft Lumia 650. Door de strakke lijnen en TPU accenten krijgt uw Lumia 650 een stoer en robuust uiterlijk. De Hybrid Kickstand Case is speciaal voor uw Microsoft Lumia 650 ontworpen, hierdoor konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen zorgen ervoor dat u al uw Microsoft Lumia 650 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

Microsoft Lumia 650 Hybrid Kickstand Case in het kort

Hoogwaardig hard plastic
Zacht TPU materiaal
Bescherming tegen krassen, stoten en vuil
Onderdelen gemakkelijk te monteren
Handige kickstand 
Uitsparingen voor knoppen en poorten

Lees meer

Specificaties

Productcode 13-17412
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Blauw
Materiaal Hard Plastic, TPU
EAN 8719246074936
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Microsoft Lumia 650
    Microsoft Lumia 650
Klik hier voor de resultaten