Microsoft Lumia 550 Hoesje anti-slip stand Zwart

Productcode: 13-18736
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Een hoesje biedt de perfecte manier om uw toestel een persoonlijk tintje te geven. Dit Anti-slip stand hoesje heeft een stoer uiterlijk. Deze robuuste uitstraling komt mede door de hybride constructie. Deze constructie zorgt ervoor dat uw Microsoft Lumia 550 beschermd is tegen alledaagse beschadigingen.

Hybrid design

Het hoesje bestaat uit twee verschillende materialen. De buitenzijde van het hoesje bestaat uit hard plastic. Dit materiaal vangt alle schokken en stoten die uw Lumia 550 te verduren krijgt op. De binnenzijde van het hoesje is van flexibel TPU materiaal. Dit TPU absorbeert de schokken. De combinatie van de twee materialen zorgt ervoor dat uw Lumia 550 optimaal beschermd is.

Kickstand

De handige kickstand is in de plastic achterzijde van het hoesje verwerkt. Hierdoor heeft het hoesje naast een optimale bescherming, nog een extra functionaliteit. Zo zorgt deze standaard ervoor dat u comfortabel video’s en foto’s kunt bekijken op uw Lumia 550.

Uitsparingen

Zoals te zien is op de afbeeldingen, beschikt dit Lumia 550 hoesje over een aantal uitsparingen. Deze uitsparingen bieden ruimte voor alle poorten en de camera van de Lumia 550. De knoppen van bijvoorbeeld de volume zijn ook gewoon bruikbaar. De hard plastic buitenzijde van het hoesje is namelijk zo ontworpen, dat de knoppen optimaal beschermd en toch nog bereikbaar zijn.

Het Microsoft Lumia 550 anti-slip Hoesje in het kort:

  • Stijlvol en robuust design
  • Binnenzijde vervaardigt van flexibel TPU
  • Buitenzijde vervaardigt van hard plastic
  • Op maat gemaakt voor de Lumia 550
  • Voorzien van handige uitsparingen
  • Handige Kickstand voor video’s en foto’s
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-18736
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic, TPU
EAN 8719246086311
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Microsoft Lumia 550
    Microsoft Lumia 550
Klik hier voor de resultaten