LG K10 Window View Zand Hoesje Blauw

Productcode: 13-16189
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Dit Window View Zand Hoesje voor uw LG K10 is vervaardigd uit meerdere sterke materialen. De binnenzijde bestaat uit een TPU materialen binnen frame. Deze is omhuld met een kunst lederen laag met zand textuur voor stijl en bescherming. Samen bieden het TPU frame en de kunst lederen laag een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen. 

Raam

Zoals de naam van het hoesje al aangeeft beschikt het Window View Zand Hoesje over een window view, ofwel raam in de front flip van het hoesje. Door dit raam kunt u al uw belangrijke meldingen beheren, zoals gesprekken aannemen, berichten lezen, en functies van uw LG K10 zien, zoals de batterij status en de tijd. 

Stand

Ook beschikt het Window View Zand Hoesje over een handige stand functie. Met deze stand functie kunt u overal en altijd comfortabel genieten van uw favoriete video's, teksten, en games op uw LG K10.

Design

Naast uitstekende bescherming, een window view, en een handige stand functie, biedt het Window View Zand  Hoesje ook een mooi uiterlijk aan uw LG K10. Zoals de naam al aangeeft, en eerder genoemd, heeft het kunst leer een zand achtige textuur. Deze textuur komt samen met het mooie design van het hoesje waardoor uw LG K10 van een stijlvol en elegant uiterlijk kan genieten.

Doordat het Window View Zand Hoesje speciaal voor uw LG K10 is ontworpen konden er een aantal uitsparingen worden gemaakt. Deze strategisch geplaatste uitsparingen zorgen ervoor dat u al uw LG K10 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

Het LG K10 Window View Zand Hoesje in het kort:

 • Meerdere sterke materialen
 • TPU binnen frame
 • Kunst leer met zand textuur
 • Bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse beschadigingen
 • Window view voor meldingen 
 • Stand functie 
 • Stijlvol en elegant uiterlijk
 • Uitsparingen voor behoudt functies LG K10
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-16189
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Book Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Ja
Sluiting Magnetisch
Kleur Blauw
Materiaal Kunstleer, TPU
EAN 8719246067419
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

 1. LG K10
  LG K10
Klik hier voor de resultaten